Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki egy éjszakás kalandban...

Ciki egy éjszakás kalandban elveszíteni a szüzességem? Már 25 is elmúltam

Figyelt kérdés
2014. dec. 3. 21:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én 30 éves vagyok. Szívesen ismerkednék veled. Komoly kapcsolat is érdekel. De ha csak szeretkezni akarsz, abban is benne vagyok. Bár előtte egy std szűrésre elmennék. Nincs semmi bajom, de az a biztos ha kivizsgáltatom magam. Miért nincs barátod? Küldjek képet magamról?
2014. dec. 3. 21:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Tedd meg,lehet több éjszakás is belőle:D
2014. dec. 3. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Egy 25 éves embertől azért már elvárható lenne egy érettebb gondolkodás, hogy nem tesz fel ilyen kérdéseket, amik a 14-15 éves fiúkra és lányokra jellemzőek. A kérdésedre a válasz benne rejlik a kérdésedben. Ha nem lenne ciki, akkor fel sem tetted volna ezt a kérdést. Igen, az.

2014. dec. 3. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha szexuálisan vonzónak találod, és ő is téged, tehát ha két ember vonzódik egymáshoz, és mindketten karják a szexet, akkor miért ne? Lényegtelen, hogy szűz vagy, itt a lényeg inkább azon van, hogy nős, és csak 1 éjszakáról lenne szó...de ez már csak a lelkiismereteken múlik, ami totál független, hogy szűz vagy-e vagy sem.
2014. dec. 3. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
46%
Cica,te nem válogatós vagy ,hanem hülye.Családossal kezdesz?
2014. dec. 3. 23:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem én egyedül álló vagyok és tapasztalt is! Írj!
2014. dec. 4. 09:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen dugnálak mem csak egyszer
2014. dec. 4. 11:24
 18/20 anonim ***** válasza:

én meg 24,5 voltam mikor idén újévkor elvesztettem az exemhez akihez azért fűztek érzelmek... meg a jelenlegi barátnőm szüzességét is én vettem el, ő 22 éves jelenleg.

Szóval szerintem várd ki a megfelelőt. 25/F

2014. dec. 4. 12:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!!! Az a fura hogy itt mindenki szinte azt mondja hogy várjak, a világ viszont nem ezt sugallja ez alatt azt értem hogy sztem ma Mo-on az erkölcstelenség a divat
2014. dec. 4. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem divat az erkölcstelenség, csak a sok erkölcstelen annak reklámozza, hogy ne tűnjenek nagyon gáznak a társadalom szemében, így divatot csinálnak magukból.

Ne vállald be. Főleg ha van családja. Megteszed, beleszeretsz, sírsz majd és a családját nem fogja ott hagyni.

De gondolj bele, ha te neked lenne férjed és egy másik fiatal lány azon filózna, hogy lefeküdjön e vele.

Én már csak elvből se tennék ilyet, nem beszélve arról, hogy amúgy se. Főleg szüzen.

Várj egy kapcsolatra még nincs késő, csak arra figyelj, hogy gyereket ne 35 év felett szülj.

2014. dec. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!