Most mit kéne csinálnom?
Hat az en velemenyem a kovetkezo:
- szerintem jol tetted hogy nem fekudtel le vele,az a legjobb ha akkor teszed meg amikor fel vagy ra keszulve. Szerintem jol tetted hogy nemet mondtal :)
- Ne csinalj semmit ha szeret elfogadja es var...:P ameddig te keszen alsz...
- ha veletlenul szakit, azt jelenti hogy nem szeretett, es neki fontosabb a sex mind a szerelem :|
- es ha szakit is ne bankodj nem erdemel meg teged...es keress valaki olyat aki szeret azert amilyen vagy es nem csak a sexert....
- ha ugy erzed hogy szereted es 16 evesen fel vagy ra keszulve hogy elveszitsd a szuzesseged(ami egy nagy ertek szerintem es nem akarkinek odaadando) akkor tedd meg vele:P de eloszor gyozodj meg hogy megerdemel, semmi problema nincs vele ha vele teszed meg eloszor de szerintem varj meg :P tul korai lenne 1 honap utan :)
na sok sikert:* donts legjobb belatasod szerint:* szia L
Nem tudom, többféle megoldás is lehet, végülis. Ha úgy érzed hogy szeret, és tényleg szeret, akkor úgysem fogogd elveszíteni, tud még várni picit. De ha úgy gondolod épp hogy te is nagyon szereted, meg ő is, akkor le is feküdhetsz vele nyugodtan csak védekezzetek mindenképp!
mcfly
Petting. Mind a ketten élvezitek, sőt ki is elégültök. Az orális szexet csak akkor javaslom, ha van hozzá kedved.
Így akár hetekig is kihúzhatjátok, megismeritek egymás testét, és az első szeretkezés finomabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!