Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mit kéne csinálnom?

Most mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok.és szűz. a barátom 18. 1hónapja vagyunk együtt. 2napja nála aludtam. de nem feküdtem le vele. persze ő próbálkozott de nemet mondtam.akkor úgytűnt hogy megérti.de nem tudom hogy mit csináljak félek, hogy elveszítem. segítsetek.
2010. jan. 31. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
egyszeru...dugjatok.
2010. jan. 31. 12:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Hat az en velemenyem a kovetkezo:

- szerintem jol tetted hogy nem fekudtel le vele,az a legjobb ha akkor teszed meg amikor fel vagy ra keszulve. Szerintem jol tetted hogy nemet mondtal :)

- Ne csinalj semmit ha szeret elfogadja es var...:P ameddig te keszen alsz...

- ha veletlenul szakit, azt jelenti hogy nem szeretett, es neki fontosabb a sex mind a szerelem :|

- es ha szakit is ne bankodj nem erdemel meg teged...es keress valaki olyat aki szeret azert amilyen vagy es nem csak a sexert....

- ha ugy erzed hogy szereted es 16 evesen fel vagy ra keszulve hogy elveszitsd a szuzesseged(ami egy nagy ertek szerintem es nem akarkinek odaadando) akkor tedd meg vele:P de eloszor gyozodj meg hogy megerdemel, semmi problema nincs vele ha vele teszed meg eloszor de szerintem varj meg :P tul korai lenne 1 honap utan :)

na sok sikert:* donts legjobb belatasod szerint:* szia L

2010. jan. 31. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, többféle megoldás is lehet, végülis. Ha úgy érzed hogy szeret, és tényleg szeret, akkor úgysem fogogd elveszíteni, tud még várni picit. De ha úgy gondolod épp hogy te is nagyon szereted, meg ő is, akkor le is feküdhetsz vele nyugodtan csak védekezzetek mindenképp!

mcfly

2010. jan. 31. 12:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ennyire dugni akar, annak az a jele hogy nem szeret, és csak megakar kapni.
2010. jan. 31. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
én ezt nem értem, miért kell egy hónap után 16 évesen már ezen gondolkozni. Arról nem is beszélve, hogy a semmit tevés, és a szex között még nagyon sok mindent lehet egymással csinálni az ágyban.
2010. jan. 31. 12:56
 6/7 anonim válasza:

Petting. Mind a ketten élvezitek, sőt ki is elégültök. Az orális szexet csak akkor javaslom, ha van hozzá kedved.

Így akár hetekig is kihúzhatjátok, megismeritek egymás testét, és az első szeretkezés finomabb lehet.

2010. jan. 31. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pettingeljetek sokat, ismerjétek meg egymás testét. Aztán majd ha úgy érzed, lefeküdhetsz vele. Ez nem megy tapsra. És ha szeret, akkor tud várni rád, bármeddig. Nem egy kapcsolatról hallottam, hogy a férfinek 1 évig kellett várnia, míg a nő felkészültnek érezte magát. De megvárta,mert szereti. Ha türelmetlen és csak azt akarja, akkor add ki az útját, nem érdemel meg téged. Egyébként nekem is először 1,5 hónap kellett..
2010. jan. 31. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!