Hogy kéne csinálnom? Még egyszer sem volt dolgom szűzzel.
Figyelt kérdés
Na hát olyan kérdésem lenne, hogy a barátom még szűz, én már nem vagyok az. Nem szeretnék elsietni vele semmit. Hagyom, hogy ő döntsön. Csak annyi érdekelne, hogy ha arra kerülne a sor, hogy lefeküdjünk, akkor hagyjam, hogy ő irányítsa a dolgokat, vagy irányítsam én? Esetleg fele fele?2010. aug. 7. 18:38
1/12 Tomazolika válasza:
mindenképp te irányítsd, ne tolakodóan de határozottan!Egy istennő leszel a szemébe , és piedesztára emel majd!!!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.
Másoktól is kérnék.
2010. aug. 7. 18:46
3/12 anonim válasza:
persze jó ha te irányítod,am hány éves a pasi?
4/12 A kérdező kommentje:
18
2010. aug. 7. 18:49
5/12 anonim válasza:
szerintem is te irányíts! szegény gondolom eléggi izgulni fog és bizonytalan lesz még. így legalább mindjárt az elején megtudja, hogy te hogy szereted és utána le tudja utánozni majd.
24/F
6/12 anonim válasza:
És te mennyi vagy? Hol laksz?
Szűz 16/F
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Bocs, de ez már magán ügy :D
Amúgy én 17.
2010. aug. 7. 19:02
8/12 anonim válasza:
persze hogy te irányits és legyél vele megértő ha balfackodik vagy túl korán elmegy
9/12 anonim válasza:
az én barátom is szűz volt meg, de én már nem. és ő irányított. Egyébként nagyon jó volt az ágyban vele:P És inkább ő akart hamarabb lefeküdni én meg még nem:D
10/12 anonim válasza:
Várd meg, amíg akarja. Akkor segíts neki, de ne irányítsd. Ha irányítod, akkor bénának fogja érezni magát, önbizalom nélkül meg nem megy. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!