Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mi kellene egy...

Szerintetek mi kellene egy lánynak ahhoz, hogy egyszer engem is szeressen annyira, hogy lefeküdjön velem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már "olyan" fiatal, jó 1 éve le is mondtam erről. Most viszont úgy érzem olyan jó lenne már, kíváncsi vagyok. Az fix, hogy a korosztályomban nem sokan járnak hasonló cipőben, hiszen 24 éves vagyok. Korábban sokat próbálkoztam, addig viszont sohasem jutottunk el, mert vagy lett neki közben más vagy csak elment. Na jó, nem is olyan hosszú időtartamokra kell gondolni, pár hét randizgatás után mindnek vége lett. Az elmúlt évben semmi sem történt, ami bánt, én is szeretnék valakit vagy legalább életemben először látni egy nőt közelről! Tudom, tudom lúzer vagyok, de azért kíváncsi lennék valami ötletre tőletek ennek megoldásához. Sajnos sokszor eljárni nem tudok otthonról, még nem keresek olyan jól. (Neten pedig soha senkisem írt vissza vagy 50-ből 1, de ezt újra nem is próbálnám ki.)
2014. dec. 1. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Örök kérdés a lelkiszemetesládának tartott rendes pasiknál, hogy a nők miért inkább a bunkókat választják, akikben persze szokás szerint csalódnak.

A nők legtöbbször valamiért azokat a férfiakat, akik kedvesek, aranyosak, és bármit megtennének értük, a barátzónában tartják, és általában nem akarnak tőlük többet a barátságnál.

Itt van 5 ok, amiért a "jófiúk" nem vonzóak:

1. A Jófiúk nem magabiztosak - vagy meg akarnak felelni?

Akárkit is kérdezünk, akármelyik barátnőt figyeljük meg, azokhoz a pasikhoz fog vonzódni, akinek van valamennyi magabiztossága. Egy határozott pasi, aki mellett biztonságban érzi magát egy nő, nagyon szexi.

A Jófiúk így nem annyira. Nem valami magabiztosak. Azt akarják, hogy szeressék őket, ezért olyanok próbálnak lenni, amiről azt gondolják, hogy majd tetszeni fog a szebbik nemnek.

Mindent megtesznek érte, hogy a lányok kedvében járjanak. De ki tudna valaha is olyan pasihoz vonzódni, aki nem önmagát adja?

2. A Jófiúk nem őszinték

Tehát a Jófiúk nem önmagukat adják, mert megpróbálnak a nőknek megfelelni. És ha tudatosan nem is, de ezt valahogy érezni rajtuk. Érezni, hogy feszültek, és érezni azt, hogy amikor kérdez egy nő tőlük valamit, azt fogják mondani, amit hallani akar a másik, és nem azt, amit gondolnak.

Ezért is olyan jók "barátnak". Kiszolgálnak, bármit megtesznek a vágyott nőért, igazat adnak neki, megértik, és mindig ott vannak, ha szükség van rájuk. De nem választaná őket magának egyik hölgy sem.

3. A Jófiúk nem szenvedélyesek

Mivel életük célja, hogy a nőt kiszolgálják, nem sok szenvedély jut másra. Nincs meg az a nagy cél, ami beszippantja őket. Nem a saját útjukat járják, és nem változtatják meg a világot. Nincs meg bennük az az igazi erő és szenvedély, ami olyan vonzóvá és férfiassá tenné, mint a menő pasikat.

Nem teremtenek olyan életet, amihez élvezettel csatlakozna egy nő. Ehelyett a nő életéhez akarnak tartozni.

4. A Jófiúk nem hisznek magukban

Valójában a Jófiúk nem hisznek magukban. Ezért is akarják azt, hogy a nő szeresse őket, mert akkor értékesnek éreznék magukat. Ha azt éreznék, hogy ők is fontosak valakinek, talán újra elkezdenének hinni. De ki akar egy bizonytalan társat?

5. A Jófiúk valójában nem adni, hanem kapni akarnak

Amint már kirajzolódott, a Jófiúkkal az a legfőbb baj, hogy akármilyen jónak is tűnnek, valójában nem adni akarnak a nőnek.

És ezt a nők érzik is.

Ők kapni akarnak. Azt akarják, hogy a kiszemelt nő életéhez tartozzanak. Hogy ők is népszerűek legyenek, mert a NŐ ott díszeleg az oldalukon. Hogy ők is vonzóak legyenek, és szeressék őket. És ezért hajlandóak feladni a saját igényeiket. Hajlandóak a saját személyiségüket elrejteni és egy olyat felvenni, aki talán majd tetszik a nőnek. A Jófiúk nem rosszak, csak kétségbeesettek.

Ezért nem vonzóak.

Ha ismersz ilyen pasit, és szeretnél neki segíteni, mutasd meg neki ezt a cikket!

2014. dec. 1. 09:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy időben próbáltam nagyvonalú és lezser lenni, az sem vált be. Akkor szimplán annyit mondtak, hogy b*nkó vagyok. Szóval nem mindegy ki csinálja ezt.
2014. dec. 1. 09:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól! Ennyi a sikeres csajozás titka.
2014. dec. 1. 09:15
 4/7 A kérdező kommentje:
09:15 : Háát, ezzel nem tudok mit kezdeni...
2014. dec. 1. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Én se vagyok egy nagy csajozó mester. 21 éves koromig nem voltam senkivel, még csók se volt.

Kétszer sikerült eddig becsajoznom, mindkétszer úgy, hogy egyáltalán nem akartam csajozni, csak magamat adtam, jól éreztem magam és megtörtént.

A másodikkal azóta is együtt vagyok, már 3,5 éve.

2014. dec. 1. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
"Egy időben próbáltam nagyvonalú és lezser lenni, az sem vált be. Akkor szimplán annyit mondtak, hogy b*nkó vagyok." Lehet, hogy itt világitottál rá a lényegre. Nagyon nem olyannak látod magadat, mint amit elképzelsz. Szerinted mi a nagyvonaluság és lezserség (ugy pl?)?
2014. dec. 1. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:
09:43 : Sikeresnek akartam feltüntetni magam akkoriban, ezt sugallni. Gálánsnak lenni olykor. Menő helyekre járni. Azóta inkább annak mutatom magam, hiszen önmagam jól látom, ami vagyok, egyszerűnek.
2014. dec. 1. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!