18 éves fiú vagyok es szüz Elveszítsem vele?
Lenne rá alkalmam el veszíteni egy csajjal mer nagyon rám van kattanva de ő már nem.szüz es azt hiszi, hogy már en se vagyok az felek hogy ha együtt leszünk rájön. Mivel benazok stb... Nagyon levágos lesz neki?
Felek amúgy is az elsőtől de már el szeretném..
1. Ne félj.. a punci nem harap..!!
2. Akkor/azzal veszítsd akii nem csak 1 csaj hanem A csaj/barátnő..
3. Ha nem bírod akkor nyomd be neki keményen és magabiztosan.. ha magabiztos vagy nem annyira feltűnő a bénázás.
De ha nem a popsiába vagy a hugycső nyílásába akarod benyomni akkor nem lehet gond..
Drága Szivem,
a kezeddel elkezded neki símogatni lent. Ideáis esetben fel lesz izgulva, ezért nedves lesz neki, és duzzadtnak fogod érezni az egész ágyékát.
1.)
A duzzad, nedves szeméremajkai között egyszerűen csak be fog csúszni a kezed. Nem tudod elrontani, meglátod, csak óvatoan szépen helyezd be az újjad. Ki-be, ki-be. (most a vaginájában vagy, kapizsgálod?)
2.)
Elől a nyílás felett, a szeméremajkak találkozásánál találsz egy kis borsónyi nagyságú csomót (üdvözöllek, én vagyok a csikló). Nagyon finoman símogast 1 v. 2 ujjal, lágyan dörzsöld, mintha az egér görgőjével játszanál. Ha nem nedves, nyálazd be. Akár a nyelveddel. Imádni fogja.
Közben meg kérj visszajelzést tőle, h jó-e. Hogy csináld. A tapasztalt rókák is segítenek a másiknak, h hogy csinálja (erősebb, lágyabban, gyorsabban, lassabban, 3 ujjal, jobbra, ballra). Ez így működik. Kölcsönös örömszerzés, ahol figyelünk arra, h mit szeretne a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!