Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüzességet miért veri...

A szüzességet miért veri mindenki ilyen nagy dobra?

Figyelt kérdés
Mindenki arról beszél, hogy jól meg kell gondolnunk kivel veszítjük el, mikor, hol, meg ilyenek. Miért olyan fontos ez? Én még szűz vagyok, de nem gondoltam erre soha úgy, hogy huu de fontos lenne vagy valami. Egyszer megtörténik, aztán utána ennyi. És? Ez nekem nem olyan fontos. És az biztos hogy nem lesz olyan hogy "jajj de megbántam hogy xy-al vesztettem el". Velem van a baj, vagy tényleg túl sok jelentőséget tulajdonítanak neki? L

2014. nov. 29. 15:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
csak kis dobom van, szóval én arra verem.
2014. nov. 29. 18:34
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Szóval KISDOBOS vagy?

"Mint a mókus fent a fán..." trálálálálá

2014. nov. 29. 18:38
 13/16 paradicsom31 ***** válasza:
0%

Akkor gondolkodj másként...

Jön egy vad idegen, beteszi a pinádba... VAGY jön a szerelmed és ő teszi be először.

Melyik hangzik jobban?

2014. nov. 30. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
10%
pinádba az jobban hangzik
2014. dec. 5. 20:00
 15/16 anonim ***** válasza:
70%
Kíváncsi lennék, kik pontozzák le azokat, akik szerint nincs jelentősége a szüzességnek. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy van, akit ez teljesen hidegen hagy? Nem törvényszerű, hogy egy nőnemű egyednek egész életén át a nagy szerelemre kell várnia. Mi van ha nem jön el? Haljon meg szüzen, mert azt a nép megveti, ha élvezetből csinálják? Szánalmas ez a felfogás. Mindenki törődjön a saját dolgával, hagyjuk már abba az állandó rámutogatást és elítélést.
2014. dec. 6. 17:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Én pl. férfi létemre szívesebb ismerkedem szűz lányokkal, mint nem szüzekkel! Aki meg szeretné beszélni, írhat privátot.
2014. dec. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!