14 év fölötti lányok, szűz pasival veszítenétek el vagy egy tapasztalt pasival?
Alkalmi partnerrel aki nagyon tapasztalt esetleg??
Kort ìrjatok.
A tapasztalat nyilván jó pont, bár nem hinném, hogy egy szűz lánynak eszébe jutna az "alkalmizás".
Azt viszont kifejezetten elítélendőnek és undorítónak tartom ha egy tinilány egy nála jóval idősebb "tapasztalt" partnerrel van együtt aki akár az apja is lehetne.
(Ismét várom, hogy a pedofilok lepontozzanak :D)
Kérdező azt még csak nem is feltételezi, hogy egy 14 éves gyereklány még nem akarja elveszíteni.
Tudok olvasni, és látom, hogy 14 év fölötti lányokról ír, de a kérdés ilyetén feltevése egyértelműen azt sugallja, hogy 14 éves csajt akar.
Mindenképpen olyannal, akit szeretek, de ha úgy van, inkább legyen tapasztaltabb.
17/N
14 év felett? Lehet régimódi vagyok, de én vártam még pár évet.
A páromnak is az volt az első alkalma, nekem így jó volt. De hogyha tapasztalt lett volna, sem emlékeznék rá máshogy, az elsőnél szerintem nem az a lényeg.
Amúgy meg... azzal, akit szeretek.
Az én barátom kétszer feküdt le mással előttem, mindkettőt megbánta. Így, szerelmesen azt mondja, hogy megérte volna várni rám. Én úgy gondolom, hogy nekem is könnyebb lenne belegondolni, hogy (elnézést, de) másba még nem rakta bele. Most már mindegy persze...:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!