Férfiak! Az nektek jelent valamit, ha a partner szűz, és azért szűz, mert a szüzességével akarja megajándékozni az ''igazit''?
Figyelt kérdés
Erköcslöcs, tiszta dolognak gondoljátok és becsülitek, ha a nő akit szerretk nektek akart tiszta maradni, vagy ilyesmi nincsis, és egyáltalán nem számít?2014. nov. 22. 23:08
11/20 anonim válasza:
Mivel 20 év után derült ki az asszonyról, hogy Q-volt. Én bármit megadnék érte.
13/20 anonim válasza:
Inkább ez, minthogy azt mondja, hogy én vagyok a 35. benne.
14/20 anonim válasza:
Én egy ilyen férfinek tudnék örülni (max 25 év)
(Nő vagyok)
15/20 anonim válasza:
Ez hulyeseg....nem kell szuz legyen, de azert megse legyen tul rajta a fel varos....nem art ha kicsit tapasztalt, de k***a se legyen....szerintem nem fontos a szuzesseg....sokan nagy ugyet csinalnak belolle, de nem az..... 21F
16/20 anonim válasza:
Nem tetszene mert nem biztos hogy én vagyok az igazi és akkor még a sexröl is feleslegesen mondtam le.
17/20 Takacs Laszlo 15 válasza:
Semmikepp sem,mert nem biztos hogy en lennek az igazi.Ezxel a gondolkodassal Minden no" szuz lehetne,mert nagyon minimalis azoknak a nok"knek a szama akik az igazinak adtak a szuzesseguket,es egyutt is maradtak.
19/20 anonim válasza:
Én értékelném az állhatatosságát. Sajnos manapság ez nem tipikus, inkább a mindenkivel-összefekszem-mert-az-nekem-jó.
20/20 anonim válasza:
A mai világban inkább megilyesztene. 99% hogy azért szűz mert rosszul néz ki vagy nem tud ismerkedni és nem azért mert annyira önmegtartoztató 20fölött. Én is mondhatnám ,hogy a nagy ő-re várok és azért vagyok szűz de igazából nem merek leszólítani egy csajt se és ez az igazság. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!