Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Olyan nőt hol lehet találni...

Olyan nőt hol lehet találni aki nem türelmi zonás de még is sexpartnert keres és be válna? (szűz vagyok)

Figyelt kérdés

2014. nov. 18. 12:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Undorító takony vagy, hogy a nőket úgy jellemzed, hogy "türelmi zónás". Fúj. gusztustalan vagy, és ezért nem fog leszopni téged senki.
2014. nov. 18. 12:46
 12/22 anonim ***** válasza:

szerintem nincs is annál szebb dolog, mikor olyannal szerelmeskedsz, aki szeret, és akit te is.

de te inkább arra vágysz, hogy jöjjön és menjen egy nő...

2014. nov. 18. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:
ilyen hozzáállással inkább maradj is szűz...
2014. nov. 18. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Mennyi idióta alak van,felháboritó?!
2014. nov. 18. 12:48
 15/22 A kérdező kommentje:
bocsi a takony te vagy mert csak így birtam ki fejezni magyarán olyan nőt keresek aki nem fizetős és csak sex kapcsi ennyi! a fizetős az a türelmi zonás azért írtam hogy olyan nőt AKI NEM TÜRELMI ZÓNÁS magyarán nem (kurv*át keresek)
2014. nov. 18. 12:48
 16/22 anonim ***** válasza:
szűzen??? sokan érett felnőtt, több kapcsolaton, több partneren túl se találnak ilyet... de ha egy jóképű, izmos, pénzes macsó vagy, menj be az egyik plázába és mutogasd a sluszkulcsodat... tuti találsz majd...
2014. nov. 18. 12:52
 17/22 anonim ***** válasza:

dehogynem, csak ingyen :D

szóval ki akarsz használni egy szegény lányt...pontosabban csak a testét...szép, grat a szülőknek a nevelésért...

2014. nov. 18. 12:53
 18/22 anonim ***** válasza:
én is pont olyan vagyok, mint te kérdező. 15 év alatt nem találtam. nem nagyon fogsz találni. nem hiszem, hogy ez kihasználás lenne. én pl mindig is arra vágytam, hogy örömet okozzak egy nőnek. Nem az járt a fejembe, hogy mekkorát fogok élvezni, vagy hogy le fog majd sz pni. barátnővel pedig azért nem mertem kezdeni, mert égőnek tartottam a tapasztalatlanságot.
2014. nov. 18. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Lúzer ko:cso:g
2014. nov. 18. 20:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Oltari ciki...
2014. nov. 18. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!