Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz fiú szűz lánnyal valo...

Szűz fiú szűz lánnyal valo felállás az jó?

Figyelt kérdés

2014. nov. 18. 07:18
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
egyébként én is szűz vagyok 18 éves korom ellenére az mennyire cink ebbe a világban?
2014. nov. 18. 07:18
 2/15 anonim ***** válasza:
Mihez? Gondolom jo.
2014. nov. 18. 07:19
 3/15 anonim ***** válasza:
Szálljatok már le erről a szűz témáról :D Nem gáz...
2014. nov. 18. 07:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha két ember SZERETI egymást,akkor semmilyen párosítás nem gáz. Ha ilyeneken kattogsza,akkor máson is el kellene gondolkodni. És mi van ha az egyik vagy mindkettő szűz? Bénázni fogtok ami tök ari lesz. Vagy éppen nem.Nem mindenki nyomorék aki szűz. Ha nem vagy az,de új párod van,akkor is döcög az első alkalom.Az a baj,hogy mindenki a filmes,tökéletes jelenethez akarja magát hasonlítani.
2014. nov. 18. 07:36
 5/15 anonim ***** válasza:
Egész pontosan mit értesz felállás alatt?
2014. nov. 18. 07:56
 6/15 anonim ***** válasza:

technikailag nem jó mert egyik se tudja mit hogy jó csinálni és e miatt csak bénáznak sokáig...

De attól még ha 2 szűz kerül össze és egymással akarja elveszteni, akkor egymással fogja, mindegy mennyit bénáznak közben.

2014. nov. 18. 08:07
 7/15 anonim ***** válasza:
# 6: Azért a szexhez nem kell diploma... úgy szokás csinálni, ahogy jólesik, legalábbis mifelénk.
2014. nov. 18. 08:10
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem kell ennyire ráparázni erre a szűz témára.Majd belejöttök. Csak védekezzetek!
2014. nov. 18. 09:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást, akkor ez nem számít!!

Nekem ugyan jóval tapasztaltabb férfi volt az első, és mikor én is első lettem valakinek, már én is mondhattam magam tapasztaltnak, ami mindkét esetben jó volt.

Viszont egészen biztos hogy annak is megvan a varázsa, ha két ember, két szerelmes egymással tapasztalja ezt meg, ha egymásnak adják az első alkalmat.

Lényeg hogy szeressétek egymást, és védekezzetek. A szexben pedig szerintem semmi se ciki, ha nem megy olyan könnyen az elején, azon se kell aggódni, majd belejöttök! :)

2014. nov. 18. 09:56
 10/15 anonim válasza:

Én először egy szűz fiúval voltam, nekünk jó volt.

Nem tudom milyen lett volna, ha nem szűz fiúval vagyok, nyilván az is jó.

2014. nov. 18. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!