Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon fog fájni az első...

Nagyon fog fájni az első szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha ujjazom magam az nagyon fáj, pedig eléggé nedves szoktam lenni, de hiába. Már egy ujjal is fáj és kettővel nem is nagyon megy.

A barátommal már jó ideje együtt vagyunk, és lassan már szeretnénk együtt lenni úgy is.

De olvastam hogy ha már az ujjazás fáj akkor a sex még jobban.

Félek hogy fájni fog, de viszont tudom, hogy ha félek akkor még rosszabb lesz :/

Normális válaszokat légyszi:)

16/L

2014. nov. 15. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
extra sikosítót vegyél és alaposan izgasson fel előtte
2014. nov. 15. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Fáj, de csak egyszer kell túlesni rajta. Utána jó lesz. A foghúzáshoz képest még mindig kellemes.
2014. nov. 15. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Baromság. Felejtsd el azt a hülyeséget, hogy fáj az első. Paraszt butítás. Ha akarok, menni fog. ha nem akarod, nem fog menni. Kész, ennyi, pont - nincs mit tovább ragozni.
2014. nov. 15. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló a helyzetem csakhogy én már 22 vagyok.. azért reménykedek még kicsit hogy nem fog annyira fájni :(
2014. nov. 15. 23:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem borzalmasan fájt, hiába vlt előjáték, orgazmus, stb. Ez van, de azóta is fáj minden aktus eleje, míg rátágulok a barátom péniszére.
2014. nov. 16. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:

3 nappal ezelőtt megtörtént a dolog és egyáltalán nem fájt :)

mondjuk előtte volt elég előjáték, ujjazás és mikor betette nem fájt semennyire sem.

az nem fura, hogy nem véreztem meg semmi? már mint hogy a szűzhártyám átszakadt.

2015. jan. 23. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem is megtörtént és nekem se fájt.. csak nagyon nehezen indult

#4-es voltam

2015. febr. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!