Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még az ujjamat sem nagyon...

Még az ujjamat sem nagyon tudom feldugni, mert már az is fáj, félek nagyon fog fájni az első alkalom?

Figyelt kérdés

Még tampont sem tudok felhelyezni mert már az is fáj

17/L

2014. okt. 17. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
butus vagy rossz lyukba nyúlsz :)
2014. okt. 17. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Használj betètet
2014. okt. 17. 21:29
 3/8 Jázi :) ***** válasza:

De hülye vagy 1-es :DD

A legtöbb lánynak fáj és nem is csak az első, hanem az első pár alkalom. :) De nem olyan borzasztó, meg akarok halni fájdalom. :) A lényeg,hogy olyannal veszítsd el aki megfelelően figyel rád.

2014. okt. 17. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Amíg szűz voltam, én sem tudtam tampont használni, mert nagyon fájt. Ha megfelelő partnered lesz, aki odafigyel rád, nem fog fájni, ne aggódj :)
2014. okt. 17. 21:31
 5/8 anonim válasza:

Szuz lanyoknal ez eleg gyakori.

Mielott lefekudnel a baratoddal sokat sokat pettingeljetek, ismerjetek meg egymas testet. Ha kolcsonos a bizalom csak akkor tegyetek meg, beszelgessetek rola. Ugy tortenjen meg hogy ne legyen semmi zavaro tenyezo, tehat hogy ne keljen felni hogy epp ratok nyitnak vagy barmi. A vedekezesre figyeljetek!!!!!

Ha a baratod szeret figyelni fog rad, persze fog fajni, de kozben mennyei erzes lesz. Ha barmi kerdesed van vedekezessel vagy barmivel kapcsolatban irj!! 2 gyerekes anyuka:)

2014. okt. 17. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Na hát akkor képzeld mi lesz ha négy új vastagság kerül elő?
2014. okt. 17. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Vagyvegy 110kg-ia hapek ökle...lesz majd habzsidőzsi.
2014. okt. 17. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Írj privát üzenetet és adok tanácsot.
2014. okt. 18. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!