Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elhinnétek, hogy még szüz vagyok?

Elhinnétek, hogy még szüz vagyok?

Figyelt kérdés

18/L vagyok, és talán egy hónapja az egyik önkielágítésem alkalmával átszakítottam a szüzhártyám, ezt onnan veszem, hogy eddig csak mini tampont tudtam használni, mert a normál "beakadt", de most már normált használok.

Még nem volt barátom és még szüz vagyok, ha majd lesz barátom és ha odakerülne a sor, hogy majd szexelni szeretnénk és elmondom neki, hogy még szüz vagyok, szerintetek elhinné, vagy nem?

Bocsi ha buta kérdés, de ez már foglalkoztat egy ideje mert most van egy fiu akivel lehet összejövünk.

2014. nov. 14. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem foglalkoztatna a téma, akkor se ha randiznánk, hogy az már fáj.
2014. nov. 14. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
El, miért ne hinném?
2014. nov. 14. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól még szűz vagy, hogy átszakadt a szűzhártyád.
2014. nov. 14. 22:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Én tudom, csak egy ismerősöm is olyan helyzetben volt mint én, összejött éegy sráccal és az meg nem hitt a csajnak, és csak szeretném tudni, hogy tényleg nem minden fiu/férfi ilyen.
2014. nov. 14. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem számít, hogy szűz-e a lány, aki tetszik.

23/F

2014. nov. 14. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
el.
2014. nov. 14. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:
El. Mert sikítanál a 18as dorongtól.
2014. nov. 15. 01:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Jaj, Te, olyan buta vagy!

A szüzhártya sportolás, vagy más megerőltető fizikai tevékenység során is átszakadhat.

Sőt, ha megvan a szűzhártyád, az sem jelenti azt, hogy biztosan fájni fog az első együttlét. Az, hogy elhisz-e a srác amit mondasz, az bizalom kérdése és némi biosz ismereté. Ha nem hiszi el, akkor meg gyerekes. Kár többet lefeküdni vele. Nem érdemelt meg.

2014. nov. 15. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!