Elhinnétek, hogy még szüz vagyok?
18/L vagyok, és talán egy hónapja az egyik önkielágítésem alkalmával átszakítottam a szüzhártyám, ezt onnan veszem, hogy eddig csak mini tampont tudtam használni, mert a normál "beakadt", de most már normált használok.
Még nem volt barátom és még szüz vagyok, ha majd lesz barátom és ha odakerülne a sor, hogy majd szexelni szeretnénk és elmondom neki, hogy még szüz vagyok, szerintetek elhinné, vagy nem?
Bocsi ha buta kérdés, de ez már foglalkoztat egy ideje mert most van egy fiu akivel lehet összejövünk.
Nekem nem számít, hogy szűz-e a lány, aki tetszik.
23/F
Jaj, Te, olyan buta vagy!
A szüzhártya sportolás, vagy más megerőltető fizikai tevékenység során is átszakadhat.
Sőt, ha megvan a szűzhártyád, az sem jelenti azt, hogy biztosan fájni fog az első együttlét. Az, hogy elhisz-e a srác amit mondasz, az bizalom kérdése és némi biosz ismereté. Ha nem hiszi el, akkor meg gyerekes. Kár többet lefeküdni vele. Nem érdemelt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!