Gondolnátok vagy elhinnétek ha egy ilyen fiúról azt mondják hogy szűz?
Nem kövér, nem alacsony, jóképű. Sokat szokott beszélni, társaságba is eljár.
22éves.
Tehát nem az a kocka gyerek aki wowozik egész nap és nem megy sehova.
Háháhá :D
Én is így voltam, közbe 23 lettem és senki nem hiszi el, hogy az vagyok. Hát ez van :)
Ilyen szöveggel lehet csajozni?
A nők többségét nem a tapasztaltak vonzzák?
a pasim wowozik, nem jár sehova mégsem szűz :D (én igen, szóval értitek nem én vagyok az egyetlen ilyen lány akinek ...)
szerintem nem sok logika van ebben, lehet olyan helyzetben félénk amúgy, azért mondják rá
Láttam már ilyet és bejött a srácnak.
Mért lenne olyan hihetetlen?
Én amúgy sem tapasztaltakra hajtok, ráadásul ránézésre úgysem mondod meg senkiről, hogy volt-e már szexuális kapcsolata a (jobb esetben) másik nemmel avagy sem. Ha valakit kedvelek, azt a - létező vagy nem létező - szexuális életétől függetlenül kedvelem, ha kapcsolatot szeretnék, akkor pedig végképp nem érdekelne, hogy volt-e avagy sem már nővel (habár a szívem mélyén örülnék, ha még szűz lenne a barátom, mert én is az vagyok). Egyedül a nőcsábászok taszítanak, soha nem kéne olyan férfi, akinek ki tudja hány 'bige' megvolt már és ő még büszke is erre. Nem tudnék ilyen emberben igazán bízni. L
Ui.: Az első mondatod úgy hangzik, mintha egy kövér, vagy alacsony, esetleg mindkét tulajdonsággal rendelkező fiúnak aztán nem lehetne 22 évesen már kapcsolata... szerintem mindenki annyi eséllyel indul, amit ő maga ad magának. És persze tesz is az ügy érdekében, mert az itteni csúnya és/vagy alacsony fiúk csak sírnak, pedig lefogadom, hogy min. 90%-uk a való életben SOHA nem próbálkozott nőknél, elkönyvelvén még bármiféle próbálkozás ELŐTT, hogy bizony nem kell egy nőnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!