25 éves szűz lány. Elhinnétek neki?
Összejöttök egy szép lánnyal, akiről tudjátok hogy már volt 2 pasija is. Bevallja hogy még szűz.
Elhinnétek? És kibírnátok szex nélkül ha azt mondja még nem készült fel rá? Akár több hónapot is tudnátok várni rá?
Lányok is válaszolhatnak, ti mit gondoltok meddig képes várni egy pasi?
Erre csak annyit tudok mondani, hogy amíg nem ettél fagyit, nem is hiányzik.
Szóval elképzelhető, hogy igazat mond.
Egyébként meg nyugodtan hidd el neki, és várj, amíg ő tényleg úgy nem érzi, hogy eljött az ideje.Egyébként meg akkor is várnod kéne rá, hogyha már nem lenne az.
A nőknek több kell a kötődéshez, mint nektek, fiúknak.
Mutassa meg a szűzhártyáját.
Amúgy pedig hidd csak el neki, ha azt mondja, hogy még nem készült fel.
előfordulhat hogy szűz, (ami elég gáz sztem 25 évesen)
Az egyik ismerősöm 2 majdnem 2 évig(1 év 10 hónap) járt egy sráccal és nem adta neki oda magát... még szűz és nem érezte azt hogy eljött már az ideje. Ő 19 éves! a pasija meg várt rá... bár sztem tuti megcsalta mert csk pasi... de vannak ilyenek
Ha nem vagy szűz, mi a fészkes pitypalattyos fenének akarod elhitetni a másikkal, hogy az vagy?
Amúgy én már találkoztam 30 éves szűz lánnyal - de neki olyan szűzhártyája volt, hogy elszorította az ujjam.
ha aztmondod szűz vagy, sztem nemfog várni rád, hanem fura fejjel néz majd, h mibajod van neked?:D
jobban jársz ha ezt így ahogy van komplettbe elmondod a barátodnak, h nemszeretnél rögtön szexelni, mert rossz tapasztalataid vannak, nemvagy már szűz ugyan, de megbántad, és nagyon zavar h mindenki le akar fektetni egy hónap után. ezt jobban megfogja érteni, és nemis fog rád furcsán nézni, és akár képes is lesz várni.
Nem, ez nem jó ötlet.
Eleve hazugsággal indítani egy kapcsolatot nem jó előjel.
Keress olyat, aki úgy is tud várni, hogy már nem vagy szűz!
Másrészt viszont... ha már nem vagy szűz, akkor remélhetőleg nem kell egy évet várni rád, hogy felkészülj. De néhány hónap, esetleg még fél év is - belefér.
Nem annyira időtől függ - inkább attól, hogy mennyire illetek össze? Csinálj sok közös programot, mert ezekben az élethelyzetekben ismerheted meg a párod, hogy hogyan viselkedik, hogyan éli meg a különböző helyzeteket, és hogyan viszonyul hozzád.
Mondanám azt is, hogy menjetek el együtt nyaralni - ott remekül kiderül minden - de azért egy fiúval azt megtenni, hogy veled van, melletted alszik heteket, és nincs szex... ahhoz nagyon-nagyon kell szeretnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!