Pasik! Vannak köztetek szüzek? Hány évesek vagytok?

Nemá! 33 vagyok és 14 éve élek nemi életet.
DE! Ha soha sem dugtam volna, akkor sem lennék szűz.
Egy farokkal rendelkező ember nem lehet szűz.
Szűznek azokat a LÁNYOKAT hívjuk, akik még nem létesítettek nemi kapcsolatot, "ártatlanok".
Amelyik farokkal rendelkező ember még nem létesített kapcsolatot az Beavatatlan, tapasztalatlan, vagy még túl fiatal, esetleg gyermek, vagy szerencsétlen de ne mondja má hogy szűz, mert az nagyon meleg.

25 vagyok.
Egy életképtelen, alacsony, ocsmány, genetikai hulladék vagyok. Egy evolúciós zsákutca. Nagyjából ezért.

21 vagyok, nem kimondottam ronda még kondizom is de nagyon nehezen bízom meg az emberekben és nem igazán tudok szót érteni a lányokkal, nem megy ez "akarlak nem akarlak, elfutok fuss utánam játék" meg a drámázás
Ha valaki jönne akkor túl hamar megszeretem és álltalában ezt nem szeretik, meg nem vagyok olyan bulizós típus...más a szórakozásról alkotott képem mint a legtöbb embernek.
Ja és nem tudnék szerelem nélkül dugni az valahogy olyan érzés lenne mintha csak magával foglalkozna a leányzó a lényeg hogy rakjam be utána el van felejtve az egész, nekem így nem menne...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!