Pasik! Vannak köztetek szüzek? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 16:51
11/32 anonim 

válasza:

22F
Régebben még nem vágytam barátnőre, és komoly kapcsolatra.
A tanulmányok akkor még fontosabbak voltak.
Most már érettnek érzem magam egy kapcsolatra, főleg, hogy késöbb érő típus vagyok :D
12/32 anonim 

válasza:

Persze,ez a mai világban nem szégyen.(61/F)
14/32 LeftBehind 

válasza:

Valamiért egy csaj se akar még egy randira se eljönni velem.
21/F
15/32 anonim 

válasza:

21f
mert félénk vagyok és zárkózót
16/32 anonim 

válasza:

23
Hogy miért?? Ezt most komolyan kérdezted? Mert még nem szeretkeztem senkivel, ezért......
:) Hihetetlen :D
17/32 anonim 

válasza:

én nem vagyok szűz csak bele olvasgattam durva hogy milyen korosztályok vannak 23f 10éve nem szűz
18/32 anonim 

válasza:

Egyrészt sosem kerestem barátnőt, mert egészen fél évvel ezelőttig nem vágytam szexnél többre, így nem láttam értelmét ismerkedésbe energiát ölni. Most már nem is szexre, hanem szerelmen alapuló szeretkezésre vágyom, illetve hogy valaki hozzám bújjon. Másrészről nem vagyok egy nőideál. De egyébként önbizalom hiányos sem vagyok és nincsenek önértékelési gondjaim. Egyszerűen csak tisztában vagyok a tényekkel. 21F
20/32 anonim 

válasza:

30 éves vagyok. Féltem az elvárásoktól, ezért nem jártam egy lánnyal sem. Így hát szűz maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!