Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elszeretném vesziteni de kivel?

Elszeretném vesziteni de kivel?

Figyelt kérdés
nincs barátom de már nagyon szexelni szeretnék mit tegyek? (most ne gondoljatok kis kurvának)14éves vok köszi előre is a válaszokat
2008. aug. 13. 22:16
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

szerintem még várj vele mert meg fogod bánni ... ráérsz még 14 éves vagy várd meg az igazit akit szeretsz is

de ha nagyon sürgös akkor sok sikert :) védekezzetek

2008. aug. 13. 22:17
 2/18 anonim válasza:
100%
Hát szerintem az elsőt nagyon nem szabad elrontani, mert az első mindenben nagyon fontos! ha mondjuk az elsőnél rossz élményeid vannak, akkor a 2. 3. 4. -nél szorongani fogsz, előjönnek a kellemetlen tapasztalatok. És mindig is az első pasidra fogsz emlékezni, és meik a jobb, ezt gondolni hogy "Jaj, őt nagyon szerettem, és nagyon jól csinálta, másfél évig voltunk együtt" vagy hogy "az a szemét köcsögnek csak arra kellettem..." szóval szerintem várd vele egy picit! :)
2008. aug. 13. 22:21
 3/18 anonim válasza:
84%
Szerintem ne siesd el. Mit érsz vele, ha kellemetlen emlék marad csupán egy olyan fickó karjaiba, akivel nem éreztek egymás iránt semmit? Én a helyedben mindenképp várnék. 19 évesen vesztettem el, pedig lett volna "jelentkező" előtte is. Nem bántam meg, hogy vártam. Annak a srácnak adtam oda magam, akit a mai napig szeretek. S viszont szeret.
2008. aug. 13. 22:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Maszturbálj. Fedezd fel a tested. Én 15 éves voltam amikor elvesztettem, párommal 2 évig voltunk együtt, de néha ma is eszembe jut, hogy miért nem vártam még. Bánom, hogy neki adtam oda pedig nem volt rossz, de mégis. És ha te most elindulsz pasit szerezni, összejössz valakivel majd odaadod neki magad, majd ő fog könnyűvérűnek tartani, és ő elmondja a barátainak...stb és tudod kicsi a világ.
2008. aug. 13. 22:28
 5/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...de még azért irhattok van 1 fiu akit már egy éve szeretek de ő ezt nem viszonnozza szal vele biztos megtenném és nem bánnám meg
2008. aug. 13. 22:37
 6/18 anonim válasza:
100%
Szia!Szerintem is várj vele.Az első alkalom tényleg különleges és nem mindegy hogy kivel fog történni.Az első pasidhoz jobban fogsz kötődni-ez most lehet jó, ha már ismeritek egymást és egy pár vagytok x ideje, jól bánik veled, stb. Viszont lehet nagyon rossz is: ha lefekszel Mr.Szoknyapecérrel csak azért hogy elveszítsd a szüzességedet, persze egy kicsit bele fogsz zúgni (ez 99%). Szerelmesen várnád a folytatást és aztán paffff, következne a szomorú valóság.És így kezdeni egyből a szerelmi életed nem egy jó dolog +nem egy hétbe kerülne kiheverned.Ha rám hallgatsz , akkor keresel magadnak egy kedves srácot, randizgatsz vele és élvezed a vele töltött időt.Amikor idősebb leszel (mondjuk huszonéves) ráérsz kipróbálni az egyéjszakás kalandokat ha ez a vágyad.Nem fogsz lemaradni semmiről.
2008. aug. 13. 22:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, most még azt hiszed, hogy nem bánnád meg. De egyelőre még szex terén nagyokat bukdácsolnál. Egy az, hogy ha ő nem szeret és te lefekszel vele, nem hiszem, hogy úgy fog rád vigyázni, mintha szeretne. Nem azt fogja nézni, hogy jó legyen neked, hanem, hogy neki. Én 21 évesen veszítettem el és egyáltalán nem bántam meg. Hidd el, még éretlen vagy erre. Maszturbálás, ha nagyon nagy a vágy akkor esetleg petting - de olyannal, akit szeretsz. A szex az érzelmekről (is ?) szól. Ez csak jó tanács. :) Remélem azért megfogadod, ahogy az előttem szólókét is. Ha pedig nagyon szeretnél lefeküdni valakivel akkor első legyen a védekezés.

L.

2008. aug. 13. 23:01
 8/18 anonim válasza:
19%
tök jó én fiú vagyok és 14 éves és ugyanebben a helyzetben de nekem szinte mindegy najó azért ismerjem meg legyünk jóban
2008. aug. 14. 00:18
 9/18 anonim ***** válasza:
16éves csaj vok és szűz..nincs sok tapasztalatom, de annyi azért van h a szex nem annyiból áll h fekszel és ki-be..mert ha ennyi akkor nem nagy élmény,arra lelkileg kész kell lenni, kell hozzá gyakorlat(petting) h tudd h még is mit h..14évesen én is elakartam,de olyannal akit szeretek..most is vele akarom,csak most szakítottunk..vagyis ez olyan összeveszősdi,de azt tudom ha összejövünk ismét,akkor nem akphat meg olya könnyen a h eddig megkaphatott volna, mert rájöttem h a szüzesség bizony nagy kincs.
2008. aug. 14. 02:44
 10/18 anonim ***** válasza:
Nem tartunk kis kurvának, természetes, hogy 14 évesen már vannak szexuális vágyaid. Az más kérdés, hogy érett vagy e rá. Azt a fiút, hagyd, ha ő nem viszonozza, nem leszel számára értékes, ha csak úgy megkap téged, és emiatt fogod megbánni. Mert lehet, hogy nem figyel oda rád eléggé, és utána se fog keresni téged. Keress valaki mást, nyáron könnyebben lehet ismerkedni! És maszturbálj, hogy felfedezd a tested. A szexhez meg lépésekben juss el, elöször pettingeljetek.
2008. aug. 14. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!