20-30 éves fiúk, mit szólnátok, ha kezdene alakulni valami egy 20 éves lánnyal, és kiderülne róla, hogy szűz?
Számomra ez így eddig semleges. A szüzességnek is megvannak a maga okai, és nem mindegy, hogy azért szűz még, mert nem találta meg a megfelelő partnert, vagyis saját döntés, vagy mert zizzent, esetleg frigid.
Alapjáraton az egyik legkevésbé fontos tulajdonság, ami egy párkapcsolat elején érdekel.
A #12 jól leírta az én véleményemet is. Nem zavarna, ha szűz lenne, de elgondolkodtató lenne, h miért az még. Nem szívesen találkoznék egy félbolond nővel, vagy mondjuk egy hű kereszténnyel.
28F
Szó sem volt itt arról, hogy valaki félbolond, mert nem szexelt. Itt arról van szó, hogy miért nem. Egy átlag ember ilyenkor már 4-5 éve párkapcsolatilag aktív és volt már legalább egy komolyabb kapcsolata. Egyszerűen, ha az ember belép egy korba, fizikailag és érzelmileg is igényli ezt.
Itt szó sincs arról, hogy valakinek ágyról ágyra kellene ugrálnia, párkapcsolati szempontból egy olyan, akinek sok partnere volt, legalább olyan bizonytalan, mint akinek egy sem.
Mint említettem, ha valaki 20 évesen vagy afölött szűz, lehet saját döntés, amikor csak komolyabb feltételek mellett hajlandó összefeküdni a párjával, de lehet valami lelkileg sérült személy, aki nagyon nehezen alakít ki efféle bizalmi kapcsolatot.
Ahogy az is, aki sok partnerrel "büszkélkedhet", vagy nem erénye a hűség, vagy kapcsolatban hűséges, de ha épp nincs kapcsolatban, inkább választ alkalmi partnert.
Én értékelem azt,ha egy lány nem adja oda magát egyből akárkinek :) Szerintem egyáltalán nem baj, sőt...
Nekem is van egy lány ismerősöm, aki már 24, de még szűz (pedig nem is csúnya, nagyon szép teremtés), mert az igazira vár.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!