Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mondjam el neki, hogy kihaszná...

Mondjam el neki, hogy kihasználtam, vagy várjak még, hátha beleszeretek?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, és sokat csajoztam ,és mindig bejöttem a lányoknak ,de egyikkel sem tudtam eljutni a szexig, mert úgy éreztem, nincs elég érzelem a kapcsolatunkban. De sokan elkezdtek basz..gatni, hogy még mindig szűz vagyok, így úgy gondoltam felszedek egy nem szűz(direkt) lányt, és gyorsan megfűzöm. Be is jött, 1 hét után megvolt a csaj, de most bűntudatom van, mert nagyon belém szeretett, de én még mindig nem szeretem, pedig azt hittem a szex után máshogy fogok ránézni, de nem. Ugyanúgy, lyuk lehetőségnek...mondjam el neki, hogy kihasználtam, vagy várjak még, hátha beleszeretek?

2014. nov. 6. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Hasznald ki megtovabb!:D
2014. nov. 6. 20:47
 2/7 RRR ***** válasza:
41%

azt nehogy mond,hogy kihasználtad

finomíts még sokat

de

szerintem toljad ezerrel amíg lehet

2014. nov. 6. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ne így, de mondd meg neki, hogy neked ez csak egy alkalom volt, és ne ne haragudjon, te most nem vágysz kapcsolatra.

persze akkor cink, ha behülyítetted és mindenfélét ígértél/mondtál, hogy megdughasd.

2014. nov. 6. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szar le..:D de tenyleg. Vagy mondd,h meleg vagy.xd enis ilyen vgyok,hasonlo korban. Ne szakits,mert meg te leszel a szarember..:D inkabb csak ne csinalj vele semmit,es legyel kocsog.:)
2014. nov. 6. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Hat azt nem csodalom hogy buntudatod van.szrmet vagy de nagyon.
2014. nov. 7. 08:25
 6/7 anonim válasza:
nem ertek egyet azokkal akik azt mondjak hogy szard le mert az rohadt nagy bunkosag! inkabb mondd el neki mert ha most nem szereted nem is fogod! L
2014. nov. 10. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:

Inkább nem használnám ki tovább a lányt, de azért köszi a kommenteket.

Inkább hallgatok azokra, akik azt mondják ne folytassam. :)

2014. nov. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!