Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy ha valakibe...

Miért van az hogy ha valakibe beleszeretek de elutasít utánna megutálom?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert csalódott vagy.
2014. aug. 27. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy elutasitlak? Jarnek veled
2014. aug. 27. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
dorbézóni szoktáe?
2014. aug. 27. 23:29
 4/6 PearlDiver ***** válasza:
Azért, mert csalódást okoz neked, letöri az önbecsülésedet, elszomorít, fájdalmat okoz stb. Tudod ezek ilyen negatív dolgok, és ezek szerint nálad utálatot okoznak. Valószínűleg eléggé vaskos az önbecsülésed is, vagy legalábbis elvárnád hogy az emberek szeressenek/tiszteljenek, ezért esik ilyen rosszul.
2014. aug. 27. 23:30
 5/6 anonim válasza:
ezzel en is igy vagyok volt egy no kiert odavoltam hu de nagyon de dobod mara ott tartok hogy utalom a facebookrol is tololtem mint ismeros es nem akarom latni
2014. aug. 27. 23:34
 6/6 A kérdező kommentje:
2# Elutasított, ő mondta ki. szóval nem hiszem hogy ezen lehetne változtatni. Csak az agyam nem nagyon tudja felfogni hogy ha én bármit megtennék érte, és ennek ő a tudatában is van, akkor miért kezd mással. valszeg egyáltalán nem vonzódik hozzám. és ezmiatt már hányingerem van ha meglátom.
2014. aug. 27. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!