Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy én mindenki...

Miért van az, hogy én mindenkibe beleszeretek, aki érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés
Akin látom, hogy akar tőlem valamit, találkozgatunk, az iránt általában mindig többet kezdek érezni, aztán általában koppanok, mert a végén meggondolják magukat velem kapcsolatban, hogy mégsem akarnak tőlem semmit és jó nagyot koppanok. Miért van ez?
2014. júl. 23. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Csak túlságosan szeretnél valakit melléd :( vágysz arra akit átölelhetsz, szerethetsz, illetve akitől mindezt megkapod, akinek fontos vagy és aki mellet nőnek érezheted magad. Nefélj, megtalálod majd, ne add fel! :)
2014. júl. 23. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ki vagy éhezve a szeretetre és olyanokba botlasz akiknek a haszonelvűség az mindennél fontosabb
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is érdeklődhetek irántad? :)
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

hát, aki iránt érdeklődöm, abba bele szoktam hamar szeretni.

szóval, ha lány vagy, ismerkedhetnénk :D happy end lenne :)

23F

2014. júl. 23. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nah hasonlónak gondolom én is magam kérdező.

Estem már ebbe a hibába,hamar kitárulkozunk s túl gondoljuk a dolgokat. Azt szokták mondani,hogy a fiúknak/férfiaknak fontos a küzdés, hogy harcoljanak a lányért, szóval lehet ez a koppanás oka. Vagy egyszerűen eddig nem akadt az utunkba eddig olyan,aki ténylegesen komolyan gondolja. Igaz az,hogy hiányzik már valaki,akivel törődhetnénk,s ő is viszont velünk.

2014. júl. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!