Miért van az, hogy én mindenkibe beleszeretek, aki érdeklődik irántam?
Figyelt kérdés
Akin látom, hogy akar tőlem valamit, találkozgatunk, az iránt általában mindig többet kezdek érezni, aztán általában koppanok, mert a végén meggondolják magukat velem kapcsolatban, hogy mégsem akarnak tőlem semmit és jó nagyot koppanok. Miért van ez?2014. júl. 23. 19:02
1/5 anonim válasza:
Csak túlságosan szeretnél valakit melléd :( vágysz arra akit átölelhetsz, szerethetsz, illetve akitől mindezt megkapod, akinek fontos vagy és aki mellet nőnek érezheted magad. Nefélj, megtalálod majd, ne add fel! :)
2/5 anonim válasza:
ki vagy éhezve a szeretetre és olyanokba botlasz akiknek a haszonelvűség az mindennél fontosabb
3/5 anonim válasza:
Szia! Én is érdeklődhetek irántad? :)
4/5 anonim válasza:
hát, aki iránt érdeklődöm, abba bele szoktam hamar szeretni.
szóval, ha lány vagy, ismerkedhetnénk :D happy end lenne :)
23F
5/5 anonim válasza:
Nah hasonlónak gondolom én is magam kérdező.
Estem már ebbe a hibába,hamar kitárulkozunk s túl gondoljuk a dolgokat. Azt szokták mondani,hogy a fiúknak/férfiaknak fontos a küzdés, hogy harcoljanak a lányért, szóval lehet ez a koppanás oka. Vagy egyszerűen eddig nem akadt az utunkba eddig olyan,aki ténylegesen komolyan gondolja. Igaz az,hogy hiányzik már valaki,akivel törődhetnénk,s ő is viszont velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!