Miért van az, hogy szerelmes vagyok mindenkibe?
Figyelt kérdés
Minden lánnyal akivel beszélgetek, és külsőre meggyőző, vagy csak interneten kép nélkül jól elbeszélgetünk beléjük szeretek:o Ez mitől lehet?2014. jún. 13. 23:47
1/17 A kérdező kommentje:
18/F
2014. jún. 13. 23:48
2/17 A kérdező kommentje:
és nem csak szimplán szerelmes vagyok beléjük, hanem megőrülök értük..:s
2014. jún. 13. 23:49
3/17 anonim válasza:
Lehet h nagyon szeretgetos vagy es ennyi!
4/17 anonim válasza:
Ki vagy éhezve mint a k..rvaisten
5/17 A kérdező kommentje:
Régen sokkal másabb voltam, nem értem ezt.. Nem nagyon mondom el nekik, csak egy idő után elkap az az érzés.. olyan vagyok mint egy tinicsaj, és nagyon zavar..:/
2014. jún. 13. 23:53
6/17 A kérdező kommentje:
akkor csak ennyi lenne?:o
2014. jún. 13. 23:57
8/17 anonim válasza:
Szeretethiány, fellángolás...bármi lehet. :)
(régebben én is így voltam...de még mennyire :/ örülök azért, hogy nagyjából sikerült ezt leküzdenem) 19/l
9/17 anonim válasza:
Azért van, mert valójában senkibe se vagy szerelmes, azt se tudod, mi az, mert rendes kapcsolatod sose volt. Majd ha lesz, nem fogsz így érezni mindenki iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!