Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek van összefüggés a...

Szerintetek van összefüggés a kockaság és a szüzesség közt?

Figyelt kérdés
Nem azért mert kocka lennék, csupán érdekel.

2014. nov. 5. 00:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
kockaság helyett inkább innának az jobb lenne.Szóval ne hanyagolják az ivást a játék miatt.
2014. nov. 5. 00:55
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Más jellegű az összefüggés, mint amire itt sokan gondolnak. És kockából nagyon sok féle van. Az igazi kocka például általában NEM függő. A függők csak szimplán játékfüggők de nem kockák. A kockaság nem áll meg a játékoknál, hanem kiterjed az érdeklődésre is. Egy kocka, például szeret fantasyt olvasni, gyakran szereti az animéket, élőben is lehet,hogy szerepjátszik stb.

A kockaság egy menekülés, az igazi kockák általában érzékenyebb introvertált emberek legalábbis a többség, akiket kiközösítenek fiatalon valamilyen hibájuk miatt. Például, engem azért közösítettek ki, mert kicsi és gyenge voltam, van akit azért mert kancsal, vagy kövér vagy csak szimplán nem felel meg a tipikus én vagyok a Jani és döngetem a mellem a semmire gyerek és fiatal ideálképnek. A kockaság oka a kirekesztés és a menekülés, ez a világ nem jó, ezért az ember elmenekül Középföldére, Narniába, Vvardenfelbe, az Elfeledett Birodalmakba, a jövőbe, vagy a múltba, egy olyan világba ami élhetőbb. Olyan világba ahol az ember hős lehet, sárkányokat győzhet le, városok felett uralkodhat, hercegnőket menthet meg stb. A kockáknak nem azért nincs párjuk, mert kockák. Hanem a kockaságnak és a pártalanságnak azonos okai vannak. Mind a kettő csak tünet, ugyanazon problémának a tünetei. A kocka nehezen integrálódik a társadalomba. Nem biztos, hogy önhibájából. Nekem az egész gyermekkorom másról sem szólt, csak arról, hogy milyen sz.r vagyok, mások szerint. Ezt hallottam apámtól, az osztálytársaimtól, és elhittem. Ennek az egyik következménye lett a menekülés a fantázia világába, tehát a kockaság. A másik pedig az önbizalomhiány, ami miatt 24 évesen sikerült csak összehoznom az első barátnőmet.

Apropó valaki írta, hogy azért nincs nőnk, mert nem járunk sehova. Én jártam szórakozóhelyekre. Minden egyes diszkóban iszonyatosan rosszul éreztem magam, mert az a szellemi és erkölcsi nívó nem az én világom.

2014. nov. 5. 01:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Közvetlen nincs, van egy csomó kockának barátnője és szexuális élete. Viszont van összefüggés az elszigetelt életmód és a kockaság, valamint az elszigetelt életmód és a szüzesség között.
2014. nov. 5. 04:50
 14/18 anonim ***** válasza:
00:55: Ha fizeted...
2014. nov. 5. 04:51
 15/18 anonim válasza:
0%
Pápai te vagy az ?
2014. nov. 5. 11:29
 16/18 anonim ***** válasza:
01:44 tökéletesen leírt mindent
2014. nov. 5. 17:57
 17/18 A kérdező kommentje:
Szerintem is a 11:45 válasza a legmegfelelőbb.
2014. nov. 5. 20:34
 18/18 A kérdező kommentje:
Akarom írni 01:45 válasza.
2014. nov. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!