Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nem taszító, ha...

Szerintetek nem taszító, ha egy 18 éves srác szűz?

Figyelt kérdés

2014. nov. 3. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gáz.
2014. nov. 3. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Nem ettől leszel taszító, nem is látszik rajtad.:)
2014. nov. 3. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért a 12 éves kis ribi mitől jobb?
2014. nov. 3. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
én 17 éves voltam, amikor egy csaj elutasított, mert szűz voltam. ő biztos téged is lekoptatna. de itt olvasok olyan csajokról is akik már közel vannak a 30-hoz és nem lenne kizáró ok a szüzesség. de azért a csajok többsége úgy gondolkodik a szűz férfiakról, mint a nyeretlen versenylovakról: Nem kell!
2014. nov. 3. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Kifejezetten inkább vonzó. Én a barátommal 17 éves korában ismerkedtem meg és az első alkalomra csak akkor került sor, mikor már 18 volt a javából. Mikor mondta, hogy előttem nem volt senkivel, nagyon megörültem, pedig azt gondoltam volt már valakije, a határozott jelleme, kinézete stb. miatt.

Ezen tapasztalatom után, szerintem még jobb is, ha közösen tapasztaljátok meg a szerelem nagy gyönyöreit.

2014. nov. 3. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor én 25 évesen áshatom a síromat a kert végében?
2014. nov. 3. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, akkor most mit mondjak én is, utazzak el egy másik bolygóra? Hol van már tőlem a 25 év is.
2014. nov. 4. 23:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem.

És abszolút nem látom reálisnak ezt a "csajok csak a tapasztalt pasikat szeretik" dumát, sose gondoltam így.

Ha megismernék egy olyan pasit, aki külsőre is és jellemre is bejön, engem nem érdekelne, hogy szűz.

(Többre tartom, meg azokat is, akik csak kapcsolatban szexeltek, mint azokat, akik minden nőt megba$ztak, aki az útjukba került...)

26N

2014. nov. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!