Csajok, hogy próbálnátok letesztelni/kitalálni, hogy egy srác szűz vagy sem?
Adott egy srác pl. legyen a kora 17-28 éves közt, tökmindegy mennyi.
Milyen módon tudnátok magatokban eldönteni, hogy a srác szűz vagy sem. Mondjuk bármit tehetnétek, rá is mozdulhatnátok, ágyba is vihetnétek, stb. nincs megkötve, hogy milyen módszerrel vizsgáljátok a kérdést.
Hogy tennétek, és mi az ami szerintetek tuti valós választ adna nektek, mit kéne ahhoz tennetek, és vajon biztosak vagytok e benne, hogy a módszeretek nem csal, nem tévedtek stb.
Mi az ami szerintetek tuti bebizonyítaná, hogy az adott srác még szűz?
Kort is írjatok csajok!
Köszi!
Mist mit kell így felháborodni, meg sem lehet kérdezni, nem mindegy miért akarom tudni? :)
Különben is, nem fiúknak szólt a kérdés!
Jóvanna!, bocsi, hogy visszakérdeztem :D
Amúgy habár nem vagyok csaj, de szerintem amíg nincs pénzed egy hazugságvizsgáló otthoni beüzemelésére, addig igazából sosem fogod megtudni...
2, a kérdést egy hozzád hasonlóan szűz fiú tette fel!
Am egy szűz fiúnak nem hiszem, h lehet olyan férfias, magabiztos kisugárzása, amire én bukom, szóval nem próbálnám meg kitalálni sehogy, nem érdekelne.
EEEEERRRR! Rossz válasz, kiestél! Nem vagyok szűz...sőt haveri körömben ahol voltak nálam jóval lazább és rámenősebb pasik, én voltam az első aki becserkészte a nemes puncit ;D Sőt...büszkén mondhatom, hogy lassan kilenc éve szinte minden este jut friss meleg punci az asztalra ;)
Üdvözlettel, a #2-es ;)
#6 Ku_rvákkal könnyű ;)
*nyx nyx nyx*
Igen sejtem, gondolom nekik csak pénz kell oszt jóvan...bár nem értek ehhez a prostis témához, szerencsére nem kellett még ilyenhez folyamodnom, amíg menyasszonyom meleg ebéddel és széttárt lábakkal vár otthon, nem is hiszem, hogy rászorulok a fizetős szolgáltatásra ;)
Üdvözlettel, a #6-os és a #2-es ;)
Látom valakinek válságban a házassága és egy ici-pici irigységet is vélek kiolvasni a sorok közül :D
Nem mondom, hogy nem mentünk már keresztül rengeteg sz**rságon, még ideiglenes szüneteken is, nem mondom, hogy egy 8 hónapos kisbaba néha nem teszi próbára egy fiatal pár idegeit és nem mondom, hogy 1 fizetésből kijönni egy hónapig nem teszi próbára a kapcsolatot...de nem értem miért olyan hihetetlen, hogy egy 23 éves fiatal (szexuálisan abszolút aktív korszakban levő) lány miért ne kívánhatná a (szintén szexuálisan legaktívabb korban levő) 27 éves párját? Szerintem téged átvertek, és te is bevetted azt a rizsát, hogy a nők nem szeretnek szexelni...dehogynem, imádják, a legszerényebb kislányos nő is egy vadmacska tud lenni az ágyban...az más kérdés hogy neked szexéhes párduccá válik-e, és Te vagy-e a megfelelő személy akit mindig kíván és akivel szeret szexelni...mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!