Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csajok, hogy próbálnátok...

Csajok, hogy próbálnátok letesztelni/kitalálni, hogy egy srác szűz vagy sem?

Figyelt kérdés

Adott egy srác pl. legyen a kora 17-28 éves közt, tökmindegy mennyi.

Milyen módon tudnátok magatokban eldönteni, hogy a srác szűz vagy sem. Mondjuk bármit tehetnétek, rá is mozdulhatnátok, ágyba is vihetnétek, stb. nincs megkötve, hogy milyen módszerrel vizsgáljátok a kérdést.

Hogy tennétek, és mi az ami szerintetek tuti valós választ adna nektek, mit kéne ahhoz tennetek, és vajon biztosak vagytok e benne, hogy a módszeretek nem csal, nem tévedtek stb.

Mi az ami szerintetek tuti bebizonyítaná, hogy az adott srác még szűz?

Kort is írjatok csajok!

Köszi!

2014. szept. 3. 12:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nem vagyok férjnél, de barátaim vannak:) Több szerencsét a lottón!
2014. szept. 3. 13:14
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezeket a kérdéseket sosem értettem, lánnyal kapcsolatban sem, de fiúnál még kevésbé.

Ki számít szűznek? Akinek még sosem látta nő a farkát? Vagy az, hogy megfordult már a farka egy vaginában? Vagy el is sült benne? És ha csak leszopták ő meg nyalt, az számít? Vagy ha csak kézimunkáztak egymáson? És ezek között végül is mi a különbség?

Egyébként hogy konstruktív választ is adjak:

1. Kérdezd meg a srácot, szűz-e még. Ha nem meggyőző a válasz, akkor

2. Szerezd meg a volt barátnői nevét, címét, és kérdezd meg tőlük. Ők miért hazudnának?

2014. szept. 3. 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor viszont elég silány lehet az életed...ne haragudj nem sértegetni akarlak, de egy pasiról előbb hinném el, hogy nem hiszi el, hogy egy jó párkapcsolatban lehet hosszútávon ugyan azt az embert kívánni...de így, hogy nő létedre kételkedsz ebben...hát...csak annyit mondok nagyon furcsa. Ha te még nem érezted, hogy életed hátra levő részét ugyan azzal az emberrel akarod tölteni (még az ágyban is), akkor kívánom, hogy találd meg mihamarabb a szerelmet és a boldogságot...ha már elég idős vagy hozzá persze, mert ha még 17-18 éves vagy, akkor megértem, hogy nem érted ;)
2014. szept. 3. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Vki életét silánynak nevezni, csak azért, mert mások az igényei és racionális típus elég nagy butaság. Ezzel kiállítottad a saját szegénységi bizonyítványod, nem is pazarlok rád több időt, adieu;)
2014. szept. 3. 13:44
 15/18 anonim ***** válasza:
lol
2014. szept. 3. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Sehogy, én leszarom az ilyesmit.
2014. szept. 3. 14:30
 17/18 anonim ***** válasza:
elmondanám neked,hogy a srácok hatalmas nagy része 20 évesen még szűz!sőt még 22-3 évesen is!
2014. szept. 3. 16:07
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Kérlek hagyjátok abba ezt a megrendezett vitatkozást, és menjetek tanulni. Vagy mostanság az a divat, hogy osztálytársak megjátszák hogy felnőtt asszonyok, és itt élik le a nemi életüket?
2014. szept. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!