Filmkritikus kérdése:
18 éves srác vagyok és még szűz ez gáz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy csúnya srác és a környéken is sokan ismernek és volt is már pár barátnőm de valahogy mindig beparázok előtte...hogy biztos rossz leszek meg ilyenek...mindenki ugy tudja hogy nem vagyok szűz már egy ideje de valahogy nem megy....ha lehet lányoktól várok választ2014. nov. 1. 18:38
1/12 anonim válasza:
miért lenne? csak mert nem fekszel össze mindenféle jöttmenttel??
3/12 anonim válasza:
Igen. Ha eddig nem tudtal senkit megdugni akkor lelkibeteg lehetsz.
4/12 anonim válasza:
ja lány vagyok, és ne félj, hogy rossz leszel, lazíts :)
6/12 anonim válasza:
Lányként: Ne félj, nem gond. Legalább nem vagy hímringyó. Sokak szerint, azok a fiúk akik később vesztik el odaadóbbak. Sok szerencsét!
7/12 anonim válasza:
lassan 22 vagyok és még az. nekem nem gáz
8/12 anonim válasza:
Segítsek rajtad cica?
Az nem gáz, hogy szűz inkább az gáz, hogy mások az ellenkezőjét tudják és ez olyankor kellemetlen ha a lány akivel épp készülsz a nagy eseményre úgy tudja, hogy már nem vagy kezdő és akkor megint beparázol és kiderül, hogy kamuztál. Inkább legyél őszinte ez fontos és akkor másképp is fog kezelni a lány és te is jobban el tudsz majd lazulni. Voltam már ilyen helyzetben. 20/L
9/12 anonim válasza:
Nem gáz, de ne hazudd azt ,hogy nem vagy az!!
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az őszinteség a fontos és nemis a hülye pic.sákat akarom vonzani de ez egy ördögi kör mert ha jàtszom a rosszfiut akkor csak ők jönnek :/
2014. nov. 1. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!