Szerintetek van összefüggés a kockaság és a szüzesség közt?
Figyelt kérdés
Nem azért mert kocka lennék, csupán érdekel.2014. nov. 5. 00:10
1/18 anonim válasza:
személyes véleményem szerint van
2/18 anonim válasza:
Korrelációs vizsgálatot kéne készíteni. Szerintem elég erős lenne. főleg mondjuk 24 alatt.. kb olyan 28 éves korukra adják alább a kockák a pamela andersonról lány kocka évfolyamtársra, illetve fordítva, a lányok is a szőke/barna herceg lovon, becsületes, okos, talpraesett, intelligens, jóképű, menőről a kockasrác évfolyamtársra
degonosz vagyok
3/18 anonim válasza:
Nincs.
A kockaság sokkal előbb kialakulhat, minthogy esélye is lenne valakinek a szexre, és a szex nem mulasztja el a, kockaságot
4/18 anonim válasza:
vagy addigra ismerik be a kockalányok maguknak, hogy "nem, sajnos nem jövök be a barátnőm ultrahelyes bátyjának" :D
5/18 anonim válasza:
Attól függ, ki hogy értelmezi a kockaságot. De egyébként szerintem nincs.
6/18 anonim válasza:
Szerintem igen. Nem járnak annyit társaságba, nem ismernek meg annyi lányt és így tovább..
7/18 anonim válasza:
Kockaság=függőség, és szerintem van. Képesek a játék előtt ülni este, ahelyett, hogy elmenne szórakozni társaságba. Ergo keveset ismerkedik és nagy eséllyel nehezen, így szerintem biztos, hogy van.
8/18 anonim válasza:
nincs. a csunyasag es a szuzeseg kozott van oszefuges mert amig minden ronda spine talal csavot adig a csavoknak csak a kockulas marad sok esetben. mivel a nok csak a legjobb csavokkal hajlandoak kezdeni vagy leglabbis a naluk +3 szintel jobbal leglabb. szal ha csaj mondjuk 5 akkor 7-8as pasi a minimum. a kockasag nem valasztas hanem kenyszer.
9/18 anonim válasza:
Kocka vagyok (és voltam már akkor is, mielőtt még menő lett volna annak lenni) és már 16 évesen elveszítettem az iskola öltözőjében a szüzességemet. Now what?
10/18 anonim válasza:
én eegy büdös kocka vagyok de annyit szexelek hogy 3 naponta vedlem le a fütyibőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!