Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ti mit szólnátok a...

Fiúk, ti mit szólnátok a helyében ahhoz, hogy szűz vagyok még?

Figyelt kérdés

A barátommal még nem olyan régóta vagyunk együtt, nem került szóba a szüzesség téma, csak az, hogy mindkettőnknek volt(ak) már párkapcsolata(i). Én sem kérdeztem róla, de szinte biztos vagyok benne, hogy már nem az. És szerintem ő is biztos abban, hogy én nem vagyok az. Pedig szűz vagyok. Párszor már elég közel kerültünk ahhoz, hogy lefeküdjünk, szerintem hamarosan sor is kerül rá, mindketten szeretnénk, nincs itt semmi gond, csak azt nem tudom, elmondjam-e, hogy szűz vagyok. Igazából nem tudom, hogy reagálna. Ti mit szólnátok? Esetleg zavarna ez titeket? Vagy örülnétek talán?

18/L és 22/F

2014. nov. 4. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp mondd el neki, mivel elég kicsi a valószínűsége, hogy ezért megharagudna, de azért jobb z őszinteség.

Engem nem zavarna, de úgy igazán nem is örülnék neki, inkább amolyan semleges érzést váltana ki belőlem. 18 éves vagy, szóval nem olyan elképzelhetetlen dolog, hogy még szűz legyél...

2014. nov. 4. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp mond el azért az első alkalom az más!
2014. nov. 4. 17:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy viszonyul hozzá. Van, aki örül neki, és megtiszteltetésnek veszi, hogy ő lehet az első, és van, aki nyűgnek tartja, nagy felelősségnek. És olyan is, akinek maga a tény közömbös.

De mindenképp mondd el neki! Ugyanis másképp kell behatolni (óvatosabban) egy szűz lánynál, mint annál, akinek már volt dolga fiúkkal!

Ha nem tud róla, akkor nem fog vigyázni arra, hogy ne okozzon fájdalmat, és elronthatod vele az egészet!

2014. nov. 4. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki.

Mindenképpen mondd el a párodnak, hogy még szűz vagy.

Ezek után sokkal jobban fog figyelni rád, hogy a lehető legjobb legyen neked az élmény.

Ha nekem mondaná egy lány, hogy még szűz, akkor az első együttlét során nagyon gyengéden bánnék vele, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat érezze.

Az előjátékot jó sokáig húznám. stb., stb., stb., ...

2014. nov. 4. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Örülnék neki.
2014. nov. 4. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:
De igazából nem akarom, hogy másképp bánjon velem. Meg őszintén szólva bár hivatalosan szűz vagyok, mert fiúval úgy még nem voltam, nem hiszem, hogy ténylegesen szűz lennék, csináltam már egy s mást..:D Ezért azt sem hiszem, hogy fájdalmat okozna az első. És amúgy is a barátommal már csináltunk pár dolgot.. Többek között megujjazott, és azt sem a leggyengédebb módon, sőt.. de pont ezért volt olyan jó:D
2014. nov. 4. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy igazi férfi még örül is neki, hogy az vagy. Én is és a barátom is az volt, ő tudta, hogy az vagyok, de én először nem tippeltem volna szűznek, de mikor megtudtam, hogy az örültem neki. Ő 18 volt akkor én 16.

Szerintem mond el.

L

2014. nov. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!