Elmenjek prostihoz elveszteni a szüzességemet? 22/F
Ne
Igazava van annak aki azt irta h jó sexhez idö kell,
Tehat ha mondjuk 1 évig jarnál a prostihoz ugy lenne ertelme de 1 alkalom miatt nem lesz semmi tapasztalatod.
Amugy nem hinném h zavarná a nöt h szüz vagy, legalabb kedvere tanitgathat. Legallabbis én nöként igy látom.
Szerintem se. Akkor menj, ha nincs lehetőséged privát kapcsolatra, és nem is látsz erre esélyt egy jó darabig. De akkor sem biztos, hogy segíteni fog bármiben.
Én 23 évesen kezdtem ilyen helyekre járkálni, de 26 éves koromig nem volt senkim. Aztán amikor lett, akkor semmi hasznom nem volt ezekből. Szexuális téren az első barátnőmmel sem fejlődtem, pedig több hónapig voltunk együtt. Ehhez egy jó társ kellett.
Mond el neki a kellő pillanatban!
Be fog avatni! ;)
Köszönöm a kérdést :D 2015 nyarán sikerült elvesztenem és nem egy prostival, amit egyáltalán nem bántam meg :) azóta több kalandom is volt és már egyáltalán nem idegen számomra ez az ismerkedés dolog :)
A kérdésben szereplő hölggyel végül nem lett semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!