Miért tesznek fel emberek itt olyan kérdéseket hogy XY éves korban gáz szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Sajnos én 22 éves koromban még szűz vagyok. Az állapotommal nem vagyok megelégedve de gáznak nem érzem inkább csonkának tartom tőle az életem. Nincs benne szex ami egy nagyon jó dolog. Rettentő hogy nekem nincs részem ekkora boldogságban. De akkor sem GÁZ mert nem a külvilág véleménye érdekel engem.
Nincs szerintetek igazam?
2014. nov. 1. 20:49
1/6 anonim válasza:
A felnőtté válás első lépése a leszarom a külvilágot.:D
2/6 Mr. Truth válasza:
A világ a média az idejekorán felnőni vágyó tinik, és az igénytelen modern kultúra, mind ezt sulykolják az emberekbe. Ha sokáig hallod azt hogy hülye vagy egy idő után elhiszed. A Tv pont ezt teszi a reklámokkal... akkor vagy felnött ha iszol bulizol és dugsz orrba szájba. Sajnos ez a generáció korcs, primitiv és alulművelt, köszönhető ez az elöttük lévő a mi generációnknak hogy hagytuk hogy ezt a fost, ezt a szennyet nézzék a gyerekek és nem állítottuk le idejekorán. Az hogy mindkét szülő látástól vakulásig melózik a kölök ájfonjáért ezt eredményezi. Sajnos legalább 2 vagy három generációnak ki kell hallnia ahhoz hogy talán helyreálljon a rend... Ami nem azt jelenti hogy az lesz mint 200 éve, hanem 100-150 év múlva az lesz a "normális" amit mi most és én is korcsnak és igénytelennek tartok. Akkor senki nem lesz aki azt mondja hogy gáz, igy mindenki ékében él és egy olyan stilust, egy olyan világot fognak utáni ami utánuk jön... Ez egy körforgás amit egy ember, száz, ember, ezer ember nem tud megállítani. Ahhoz mindenkinek össze kellene fogni... De ez sosem lesz, mert két ember megfér egymás mellett, három már nem...
3/6 Tamás06 válasza:
És te mért teszel fel "Miért tesznek fel emberek itt olyan kérdéseket hogy XY éves korban gáz szűznek lenni?" kérdést?
4/6 anonim válasza:
Ilyen a világ.
Lassan már enni is "gáz".
5/6 A kérdező kommentje:
Azért teszek fel ilyen kérdést mert érdekel rá a válasz.
Egyébként én is szívesen szabadulnék a szüzességemtől de nem azért mert gáz hanem mert emberként vágyom a szexre és a női nem megismerésére. Az hogy most szomszéd pistike szerint gáz engem hidegen hagy.
2014. nov. 1. 21:06
6/6 anonim válasza:
Azért, mert ez egy egyedül nem megoldható probléma, és hiába van, hogy esetleg ők nem tartják gondnak, ha minden potenciális partner annak tartja, akkor így is marad. A kérdések segítségével azt próbálják kideríteni, hogy az emberek átlagban hogyan vélekednek ettől, azaz mennyi az esélye annak, hogy találnak valakit, aki ennek ellenére szóba áll velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!