Az ilyen emberek minek tesznek fel kérdéseket, főleg szexről?
Figyelt kérdés
Vannak olyan kérdezők akik úgy tesznek fel kérdéseket,hogy csak azzal értenek egyet amit ők elvárnak.Tehát csak azzal a válasszal értenek egyet amit ők hallani akarnak,ez legtöbbször a szexel kapcsolatos kérdéseknél van.Ha érkezik egy olyan válasz,leszögezem normális,ami ellentmond annak amit ő hallani szeretne akkor,nem érdekli.Pl.Tegyük fel van egy kérdés,ahol a kérdező 15 éves,és van egy barátja aki 22.Na mármost az a kérdése hogy,ez mennyire helyes és mennyire jó,meg ha le akar feküdni vele akkor ez menyire jó meg elfogatható.De ő már eldöntötte hogy mit akar hallani,például aki azt mondja hogy ezzel nincs semmi baj,azt helyesli és arra figyel,de aki ellentmond mert óvni akarja és mert ez tényleg baromság,arra nem is figyel.A kérdés itt az,hogy aki előre eldöntötte hogy mit akar hallani,az miért tesz fel kérdést itt,amikor tudja a választ is?2014. aug. 15. 09:04
1/7 anonim válasza:
Itt senki sem köteles megfogadni mások tanácsait,de esetleg más tanulhat belőle.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen de a kérdező már eldöntötte mit akar hallani,ez itt nem megfogadás.
2014. aug. 15. 09:07
3/7 anonim válasza:
Nem tudom. A kérdésnek valóban az lenne a funkciója, hogy a kapott válaszok alapján az ember mérlegeljen. A való életben sem szoktunk olyan dolgokat megkérdezni, amire már tudjuk a választ. Én legalábbis nem, szóval én sem nagyon értem hogy ha valaki döntött, mit kérdezősködik... :)
4/7 anonim válasza:
megerősítést vár, ha később balul sül el legyen kit hibáztatnia hisz "nem egyedül döntött így, hanem mások mondták"...
5/7 anonim válasza:
Így van, ahogy kiadsam333 mondta.
6/7 A kérdező kommentje:
Vagyis ahogy jól gondoltam,tökhülye az illető.
2014. aug. 16. 18:15
7/7 anonim válasza:
igen valószinü de sokan csak bunkó megjegyzéseket tesznek. Ezt is meglehetne pl kérdezni hogy az ilyenek egyáltalán minek kommentálják az adott kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!