Hogyan vegyem rá hogy eljöjjön velem?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akibe nagyon szerelmes vagyok már 3 éve, ezt olyan 1,5-2 éve Ő is tudja, egy ideig azt mondta hogy legyünk csak barátok, aztán egy pár hónapja ő írt nekem, hogy kezet többet érezni irántam. Szeretnék vele elmenni kettesben valahová egy éjszakára, hogy egyutt töltsünk egy kis időt kettesben. Hogyan hívjam el és hova, milyen helyre menjünk?2014. nov. 1. 16:31
1/13 anonim válasza:
Hagyjál egy szív alakú hányást az ajtaja előtt.
2/13 anonim válasza:
szerintem ha nem szívbajos elmegy veled, csak szimplán kérdezd meg oszt ennyi
3/13 A kérdező kommentje:
De mégis milyen helyre menjünk? Mert van egy kis régi nyaralónk a Tisza parton de ilyenkor az már nem jó mert nincs fűtés
(Az pedig kimaradt a kérdésből hogy a lány 17 éves, én pedig 18 vagyok)
2014. nov. 1. 16:37
4/13 anonim válasza:
szerinted egy ilyen lányal tartós kapcsolatotok lenne ? gondolkoz el ezen. ugyis elmész vele mértne de hiddel nem lessz hosszu
5/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne tartós kapcsolatom vele?
2014. nov. 1. 19:31
6/13 anonim válasza:
Ácsi. Már összejöttetek meg minden vagy csak most próbáltok. Ha nem jártok (hacsak a lány nem valami ribi) nem fog veled elmenni semmilyen nyaralóba, hiszen az elő gondolata, hogy csak szexre kell neked.
7/13 A kérdező kommentje:
Még nem járunk, de pontosan tudja hogy nem csak szexre kell nekem, sőtt, még ezen az alkalmon nem is számítok rá, én komoly kapcsolatot szeretnék, és ezt ő is sejti
2014. nov. 2. 00:47
8/13 anonim válasza:
Simán hívd el, de ha vagytok már annyira nyíltak akkor mondd meg, hogy csak beszélgetnél és kettesben szeretnél vele lenni. Viszont ekkor nem hiszem hogy lenne bármi nemi együttlét mert tapintatos lesz és nem mászik rád...vagy de és az tök jó.
9/13 anonim válasza:
Ne ilyen helyre hívd. Vidd el moziba, társaságba, lássa, hogy nem szégyellsz vele mutatkozni.
10/13 A kérdező kommentje:
nem is az lenne a legfontosabb célom, én rendes kapcsolatot szeretnék tőle, nem első adandó alkalommal szexet
2014. nov. 2. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!