Ha egy lány lánnyal már lefeküdt, de fiúval még nem, akkor a fiúk szemszögéből még szűz?
Figyelt kérdés
Volt már barátnőm, de barátom még nem, ezért azon gondolkozom, hogy ha esetleg ismerkedek és megkérdezik, vagy szóba jön, hogy szűz vagyok-e, mit mondjak? Nem szeretném hangoztatni a biszexualitásomat, nem kell az embereknek tudnia róla, ezért azt, hogy: "Lánnyal már voltam." nem szeretném válaszolni.2014. okt. 26. 19:07
21/27 anonim válasza:
Utolsó: de mit értesz pontosan szeretkezés alatt? Mert ha kinyalok egy csajt (és nyilván enm dugom meg), ő attól még szűz marad. És ha lány nyalja ki, az miért más? Mert tudtommal a leszbi szeretkezés az ez:)
22/27 anonim válasza:
Szóval a te álláspontod szerint, a meleg pasik, mivel mindig kéznél van valami amit beledughatnak a másikba, elvehetik a másik szüzességét (ami egyébként igaz), de a leszbikus párok örökkön örökké szüzek maradnak? Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Alábecsülöd a leszbikusokat. (;
23/27 anonim válasza:
Én is érzem az ellentmondást. De hát a szüzesség behatolás kérdése (amire a leszbikusoknak is lehetősége van).
24/27 anonim válasza:
Szerintem nem behatolás kérdése. Ha két nő szerelemből lefekszik egymással, és nincs kéznél mondjuk egy műfarok, de minden megtörténik ami megtörténhet két nőnemű egyed közt, akkor ők már nem szüzek. A szűzhártyát nem tartom mérvadónak, az nem több egy szimbólumnál.
25/27 anonim válasza:
Mivel volt már szexuális kapcsolatod ezért már nem vagy szűz.A szüzesség nem szűzhártyától függ,hiszen az elszakadhat mástól is.Sőt mondok jobbat,akkor a fiúk mindig szüzek maradnak,mert nincs szűzhártyájuk?Vagy soha nem is voltak szüzek?:D A leszbikusokról,biszexuálisokról nem is beszélve.Vagy a,hogy azt előttem valaki említette pl. a 69 egy elég komoly szexuális együttlét mégsem történik behatolás.
26/27 anonim válasza:
Addig vagy szűz, amíg nem szexeltél valakivel, akinek felcsatolás nélkül is farka van. A vibrátor nem számít. Nem a szűzhártya elszakadásától számít valaki nem szűznek.
27/27 A kérdező kommentje:
Elég nagy ellentmondások vannak itt...
2014. okt. 30. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!