Ha egy lány lánnyal már lefeküdt, de fiúval még nem, akkor a fiúk szemszögéből még szűz?
#9-es vagyok...
# 11-nek: "Biológiailag igen". Akkor ha valaki 16 évesen vibrátorral maszturbál, de a fiúval csak pl. 2 év múlva szexel, akkor szerinted az mi?
Szerintem ha volt orális szex köztetek, ujjaztátok egymást akkor nem vagy szűz. Ha vki leszbikus, akkor az örökre szűz marad? nem hinném..
Ez a kérdés az egyik legelgondolkodtatóbb az általam olvasottak közül. Mivel a szüzességet több féle értelemben lehet értelmezni nem jelenthetjük hogy sem azt hogy elveszítetted, sem pedig hogy még szűz vagy.
Tehát így nehéz helyzetben vagy ezzel a kérdéssel kapcsolatban és ebben a helyzetben én sem tudnám mit feleljek egy "szűz vagy még kérdésre". Ám legjobb ha attól függ a válaszod hogy te milyen értelemben értelmezed a szüzességet jelképesen vagy fizikailag.
jelképes=már elveszítettem
fizikai=még szűz vagyok
Csakis attól függ a kettő közül melyik jelent számodra többet.
Ennyi barmot, jesus.
Addig mondjuk hogy szűz valaki, amíg szexuális kapcsolatba nem kerül valakivel. Ergo ha átszakította a hártyát vibrátorral, attól még szűz, de ha szeretkezett egy azonos vagy nem azonos nemű egyeddel, már nem. Magyarán nem feltétlen hús vér faroknak kell behatolnia, nem értem, miért nem gondol a sok ikufájtör a homo- vagy biszexuálisokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!