Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha egy lány lánnyal már...

Ha egy lány lánnyal már lefeküdt, de fiúval még nem, akkor a fiúk szemszögéből még szűz?

Figyelt kérdés
Volt már barátnőm, de barátom még nem, ezért azon gondolkozom, hogy ha esetleg ismerkedek és megkérdezik, vagy szóba jön, hogy szűz vagyok-e, mit mondjak? Nem szeretném hangoztatni a biszexualitásomat, nem kell az embereknek tudnia róla, ezért azt, hogy: "Lánnyal már voltam." nem szeretném válaszolni.

2014. okt. 26. 19:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Biológiailag igen, szociológiai értelemben nem. Nem értem, hogy miért kell ezt túlbonyolítani.
2014. okt. 26. 19:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

#9-es vagyok...

# 11-nek: "Biológiailag igen". Akkor ha valaki 16 évesen vibrátorral maszturbál, de a fiúval csak pl. 2 év múlva szexel, akkor szerinted az mi?

Szerintem ha volt orális szex köztetek, ujjaztátok egymást akkor nem vagy szűz. Ha vki leszbikus, akkor az örökre szűz marad? nem hinném..

2014. okt. 26. 19:26
 13/27 anonim ***** válasza:
32%
Ha műbráner bejátszott (vagy valami kotort már odabent rendesen)akkor már nem vagy az.
2014. okt. 26. 19:40
 14/27 anonim ***** válasza:
27%
Az vagy még.
2014. okt. 26. 19:41
 15/27 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés az egyik legelgondolkodtatóbb az általam olvasottak közül. Mivel a szüzességet több féle értelemben lehet értelmezni nem jelenthetjük hogy sem azt hogy elveszítetted, sem pedig hogy még szűz vagy.

Tehát így nehéz helyzetben vagy ezzel a kérdéssel kapcsolatban és ebben a helyzetben én sem tudnám mit feleljek egy "szűz vagy még kérdésre". Ám legjobb ha attól függ a válaszod hogy te milyen értelemben értelmezed a szüzességet jelképesen vagy fizikailag.

jelképes=már elveszítettem

fizikai=még szűz vagyok

Csakis attól függ a kettő közül melyik jelent számodra többet.

2014. okt. 26. 20:50
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
#12: biológiai értelemben addig szűz valaki, amíg a szűzhártya (hymen) integritása nem sérül. Pont.
2014. okt. 26. 20:55
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Neked barát te egy meleg vagy sajnos és szánalmas
2014. okt. 27. 08:40
 18/27 A kérdező kommentje:
16-os: Nem minden lány születik szűzhártyával, illetve vannak balesetek (pl.: rossz spárga, mint nálam) amivel igen is, el tudják szakítani szexuális érintkezés nélkül. Na és akkor attól már nem szüzek?
2014. okt. 27. 11:20
 19/27 anonim ***** válasza:
A szűzhártya átszakadása a szüzességtől független.
2014. okt. 27. 20:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi barmot, jesus.

Addig mondjuk hogy szűz valaki, amíg szexuális kapcsolatba nem kerül valakivel. Ergo ha átszakította a hártyát vibrátorral, attól még szűz, de ha szeretkezett egy azonos vagy nem azonos nemű egyeddel, már nem. Magyarán nem feltétlen hús vér faroknak kell behatolnia, nem értem, miért nem gondol a sok ikufájtör a homo- vagy biszexuálisokra.

2014. okt. 29. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!