Normális az, ha lány jelenlétében vetkőzöm, vagy meglát (majdnem) ruha nélkül, erős izgalmat érzek? (18, F)
Lehet, ez összefügg azzal, hogy még szűz vagyok, (semmilyen szexuális élményben nem volt részem), és nagyon szégyenlős is. Nyáron is hosszúnadrág, póló, strandra sem járok. Azonos neműek előtt sem szoktam soha levetkőzni. Arra gondoltam, talán ez lehet az oka, hogy nem tudom természetesen és lazán venni a ruhátlanságot.
Nemrég egy közeli lányismerős jelenlétében öltöztem át, azt mondta, csak nyugodtan, őt nem zavarja. De az alsónadrágot le sem mertem venni, mert már úgy is erős izgalomban voltam. Úgy tudnám megfogalmazni, valahogy intim érzés, ha nincs ruha rajtam (vagy csak kevés), és ez az intimitás és kitárulkozás izgat.
De tudom, a legtöbb embert ez hidegen hagyja. lehet, hogy egyszerűen túlérzékeny vagyok?
Pedig a koedukáltaknál is azért a két nem külön körökben szokott bent lenni.
Az a tábor miről szólt amúgy? Találtam mindenféle "életmód" táborokat, de milyen életmódot tartanak ott be?
Azért legtöbbször nálunk is külön mentek be. Csak volt egy öreg reiki-mester, aki egyszer koedukáltan fürdött a lányokkal, aztán páran úgy gondolták, ha neki lehet, akkor másnak is... de annyira általános nem volt.
Reforméletmód-tábor volt egyébként, természetgyógyászat, New Age, ezotéria, sámánizmus, egyebek...
Hö, én is azt hinném, hogy akkor nekem is lehet...
No mindegy, azért gondolom ez nem volt benne a tábor "profiljában", nem ebben akartak reformot, csak így adódott.
Hát akkor ki kellett volna használnod az alkalmat márpedig...
Én a #12 és #14 vagyok, és marhára nem értem, miről beszél az előző :S
Én az ilyen exhibicionista vágyaktól fokozatosan megváltam, de azért azt is megértem, ha valaki a nagy szerelmének tartogatja és nem akarja másokra elaprózni... mert ugye ez olyan valami, amit megszoksz, aztán csá...
Na, fogadok nem is erre gondolt a "tested elpazarlása kíváncsiskodó felelőtlen csajokra" alatt :S De akkor mire? o.O
"koedukált meztelenkedés tud sérüléseket okozni"
Azt tud! De nem azért, mert én vagyok meztelen :D
Asszem ez a téma egyre betegebb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!