Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi munkahelyi mobbing áldozata, akkor az szakítással végződik?
Figyelt kérdés
Amennyiben barátnője, élettársa vagy felesége rájön erre a gyengeségre.2014. okt. 3. 20:25
1/14 anonim válasza:
én nem tudom mi az a mobbing, akkor most mi lesz?
4/14 A kérdező kommentje:
Zaklatás, kiközösítés, lelki terror, megalázás
2014. okt. 3. 20:32
5/14 anonim válasza:
Nem hiszem, ha ezt a "frusztrációt" otthon nem a párján vezeti le. 32N
6/14 anonim válasza:
A családon belüli erőszaknál érdekes módon sosem nézik azt, hogy miért is került oda, hogy az asszonyon vezeti le. Az igazi bűnös persze él tovább mint hal a vízben.
7/14 anonim válasza:
#6 te mekkora barom vagy, az ilyen "férfi" akit cseszegetnek és az asszonyt veri, az még azt is megérdemelné hogy sósavba mártsák... növesszen tököt és álljon ki magáért
egyébként kérdező, csökkenhet a tekintélyed, de nem hiszem hogy váló-ok hacsak nem jön ez ki rajtad otthon is
8/14 anonim válasza:
Nem tennék ki ilyesmiért senkit. Inkább csodálnám érte, hogy ennek ellenére képes nap mint nap bemeni.
9/14 anonim válasza:
Ha ez még ki is hat a kapcsolatunkra de én szeretem a párom akkor megpróbálom támogatni. Próbálnék segíteni neki új munkahelyet találni esetleg fontolóra venni a levegőváltozást. Ha nem is jutunk eredményre, már a lehetőség tudatába hogy nem kell majd többet bejárnia belekapaszkodhat és erőt adhat neki. Tuti nem szakítanék emiatt, max ha kiderül hogy valami oltári nagy mocskosság miatt lett kiközösítve pl. elk**vázta a céges pénzt.
10/14 anonim válasza:
Nem szakítanék vele emiatt. Éppen, hogy mellette kell állni az ilyen embernek. Viszont érdemes új munkahelyet keresni. (Engem is közösítettek ki a suliból, egyik helyen be tudtam illeszkedni, másikon meg nem. Van ilyen. Az ilyen helyeken nem jó sokáig maradni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!