Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megcsalja a feleségét, honnan lehet tudni, h nem csak futó kaland?
Onnan, hogy akibe beleszeret azzal viszonya lesz, nem csak futó kaland.
De szerintem ez nem fog bekövetkezni, úgy tűnik kalandozik, és a szíve a tiéd.
Ő a megkérdezésed nélkül él nyitott kapcsolatban, ami lássuk be igencsak aljas dolog.
Gondolom te sosem tennél fel olyan kérdést, hogyan legyél jobb az ágyban, mert vagy pont leszarod vagy azt hiszed te vagy a tökéletes :)
A "csak futó" kalandban hinni eléggé orosz rulett.
Futókaland?ne viccelj:)
Másokban keres valamit ami belőled hiányzik,nem feltétlen szex,lehet az kedvesség vagy más vonzó dolgok.
Nem akceptálnám.
Hogy neked mi a jó megoldás ebben a helyzetben, azt neked kell érezni, tudni.
Ha én lennék hasonló helyzetben, akkor tudatosan kezdeném érzelmileg "leválasztani" magamat a páromról, mielőbb lezárni a kapcsolatunkat, és kezdenék én is ismerkedni.
Megkérdezhetem, hogy vannak-e gyerekeitek?
A párom elég népszerű a lányok/nők körében. Egy hete tudok a dolgairól. Semmi konkrétat nem tudok, mármint csak egy szóbeszéd jutott el hozzám, de elég, h felüsse a fejét a "zöldszemű szörny". Nyilván elindult egy féltékenységgel, és bizonytalansággal teli ördögi kör, ami egy kapcsoltba nem fér bele.
Úgy érzem, hogy ne tartsuk fel egymást. Egész nap sírok, de nem tudom, h miért. Nem fáj, úgy érzem, h a sok felgyülemlett feszültség feloldódott. Egyszerűen vágyom arra, h most már nő legyek, és olyan emberem legyen, aki engem is babusgat...
Úgy gondolom, h mindenki olyan amilyen, van amin nem tudok változtatni. De sohasem hagytam el magam,és mindig figyeltem az igényeire. De az újdonság izgalmát nem tudom neki megadni. Az előttem lévő párjait is megcsalta.
Nyilván senki sem tökéletes, és sok hibám van. Jó lenne ha valaki engem is elfogadna ezekkel együtt, és szeretne. Gyanítom, h valamii nem volt elég jó, vagy nem figyeltem eléggé. Ez van. Sajnálom
"Semmi konkrétat nem tudok, mármint csak egy szóbeszéd jutott el hozzám, de elég, h felüsse a fejét a "zöldszemű szörny""
Semmi konkrétat nem tudsz, de máris elkönyvelted, hogy megcsal???
Ahogy írod ez csak egy utolsó csepp volt, kiáramlottak azok a problémáid amik ezt a kapcsolatot terhelik.
Ezek szerint a megcsalás nélkül is vannak komoly zűrök, csak "most esik le"?
(semmi konkrétumot nem tudsz, csak egy szóbeszédet. Ez még nem jelenti, hogy alapja is van ám!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!