Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megcsalja a feleségét, honnan lehet tudni, h nem csak futó kaland?
Figyelt kérdés
A férjem sokszor kikezd más lányokkal. Csak idő kérdése, h valaki megálljon neki. (Amik mostanában kiderültek róla, gondolom, h már egy párszor félrelépett, de eddig sohasem éreztem, h elhagyna másokért.) Annyi mindenkitől hallottam, h ezek csak futó kalandok. De mégis honnan tudhatom, ha már szerelmes lesz a másikba...?2014. okt. 3. 10:27
11/11 anonim válasza:
Zöld szemű félisten pasi ? ;) hmmmm
nem értem a pasikat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!