Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mikor esedékes az első alkalom...

Ezvanhanemtetszik kérdése:

Mikor esedékes az első alkalom? 17/L

Figyelt kérdés
A pasimmal egy hónapja járunk, ő 23 már nem szűz, én szűz vagyok és 17. Már pettingeltünk egypárszor. Szerintetek mikor feküdjek le vele? Csak mert már nagyon kívánom, mégsem akarom olyan könnyed odaadni magam.
2014. okt. 24. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most azonnal
2014. okt. 24. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Amikor mindketten alkalmasnak érzitek. Ennél csak rosszabb szempontot találhatsz.
2014. okt. 24. 23:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor várj még pár évet, sőt, mondd, hogy te csak házasság után szexelsz.
 4/12 anonim ***** válasza:
Amikor akarod akkor fekszel le vele!
 5/12 A kérdező kommentje:
De viszont hogyha most lefekszünk, később nem fog engem ribinek tartani, amiért ilyen könnyen 'megadtam' magam?
2014. okt. 24. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Hétfő tizenegy órakor. Mikor a mennyezet repedezett.
2014. okt. 24. 23:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha annak tart, az őt minősíti. Ha viszont ennyire félsz, akkor várj, amíg jobban megismered, és bízhatsz benne, hogy nem gondol rólad ilyet.
2014. okt. 24. 23:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 2 kapcsolatom volt, mindkettő 17 évesen kezdődött. Az elsőben 1 hónapot vártam, a másodikban 2 hétig bírtam szex nélkül. Ha úgy érzed bármikor. Csak védekezni! L
2014. okt. 24. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Miért nem akarod magad könnyen odaadni? Magad miatt? Vagy azért, mert mások mit gondolnak?

Az utóbbival ne foglalkozz! Akkor kezdj neki, amikor úgy gondolod, felkészült vagy mentálisan... és amikor petting közben úgy érzed, megőrülsz, ha nem fogadhatod magadba. :)

Másokkal meg ne foglalkozz!

2014. okt. 24. 23:15
 10/12 anonim ***** válasza:

"Hétfő tizenegy órakor. Mikor a mennyezet repedezett."

Sírok.. xDDDDDDDDDDD

2014. okt. 25. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!