Milyen az első alkalom?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nemrég majdnem megtörtént de visszautasítottam mert féltem viszont mostmár túl akarok rajta lenni.2014. okt. 18. 18:43
5/11 A kérdező kommentje:
Hát jó :'DD
2014. okt. 18. 18:46
6/11 anonim válasza:
Ne azért tedd meg, mert túl szeretnél rajta esni. Csak akkor, ha szerelmes is vagy és bízol a másikban. Az, hogy milyen lesz a másik féltől is függ. Ha tapasztaltabb mint te, akkor nyilván oda fog rád figyelni. Ha ő is kezdő, akkor az elsőtől ne várj csodákat. Egyébként egyre jobban fogod élvezni, főleg ha a szerelmeddel vagy együtt. :)
7/11 anonim válasza:
Király főleg amikor ki vagy éhezve és csak arra vársz :DD (velem 13 évesen volt ez)
8/11 anonim válasza:
Én leszek aki azt mondja úgylátszik az első hogy szar volt nekem :D (Fiú)
9/11 anonim válasza:
Lány vagy? Nekem lányként az első jó volt, csak egy picit feszült a nunim az elején, de a pasi óvatos volt, szóval élveztem. :)
10/11 anonim válasza:
Lány vagy vagy fiú ha lány akkor az elsö fájhat meg vérzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!