Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Együtt fürdenék a barátnőmmel,...

Együtt fürdenék a barátnőmmel, de ő még szűz. Ha együtt fürdünk a kádba, és nekem lesz előváladékom, ami bekerül a vizbe, és ő benne fürdik, akkor terhes lehet?

Figyelt kérdés

Vagy nem kell félni ilyentől?

Eddig még csak petting volt, akkor vigyáztunk az előváladék, stb-vel a kezünkön, és egyéb helyeken, de a viz esetében van félni valónk?

Esetleg ha a vizben is pettingezünk, akkor hogy kell eljárni hogy ne legyen baj?

2014. okt. 21. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nagykorú? Persze, hogyne:)))
2014. okt. 22. 00:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Előváladéktól szerintem ilyen formában nem kell félni, de a petting nem szükséges. :)
2014. okt. 22. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Ilyet utoljára a popcorn magazinban olvastam a kilencvenes évek közepén általános iskolásként :)

De megsúgom, ha leül egy székre, amin korábban egy pasi ült, attól is terhes lesz :)

2014. okt. 22. 16:57
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
Még jó hogy az ilyen agyilag zokniknak is van barátnőjük.
2014. okt. 22. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Most sok férfinak reményt adtál.."Igen! ha neki ilyen aggyal van bnője,nekem is sikerülhet!"
2014. okt. 22. 17:30
 16/16 anonim ***** válasza:
A vizbe meghalnak a spermak nem lehet terhes nyugodtan élvezkedjetek
2014. okt. 23. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!