Ha együtt voltam valakivel 4-én és 9-én kellett volna megjönnie de helyette 14-en jött meg akkor terhes vagyok vagy nem?
Ikreket vársz. Fiúkat.
Válassz nekik nevet, jó?
Najó, kezdjük azzal, hogy ha terhes vagy, nem jön meg. Vannak nagyon-nagyon ritka kivételek, ahol előfordul vérzés még első hónapokban, de az nem menstruációs vérzés.
Másodszor pedig elméletileg nem öt nappal a menstruációd előtt van peteérésed, persze akadnak kivételek, amikor akár menstruáció alatt is teherbeesik valaki, de ez is csak szélsőséges eset.
Ahogy látom, szüzesség témakörbe tetted terhesség helyett, ebből következtetek, hogy ez volt az első alkalom, ami előtt nem árt jobban tájékozódni a szexualitásról, stb. (És most próbálom nem felhúzni magamat.)
Útálom már az ilyen kérdéseket de most valahogy van kedvem normálisan válaszolni... légyszives majd köszönd meg.
Szal az ha megjött nagyon jó jel de nem lehetsz benne biztos mert ha teherbe is estél akkor is van akinek megjön csak nem olyan mértékben... gyenge a vérzés de van..
A legjobb megoldás hogy nem minket kérdezgetsz itt hanem elmész venni egy tesztet.. de minek is írok ilyet hiszen akkor jön amjad a kövtkező kérdés hogyha a teszt negatív akkor biztosan nem vagy e az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!