Nemrég voltam együtt a barátommal, és kipróbáltuk úgyis hogy nem volt rajta gumi, úgy csináltuk kb 1 percig. Nem jött sem előváladék, ondó meg végképp nem. Ettől ugye nem lehetek terhes?
Már megint egy buta ember, aki elhiszi, hogy az előváladék mindig látszik. Elárulom, hogy előváladék FOLYAMATOSAN termelődik.
Igen, lehetsz terhes.
Két osztársam az általános suliban egymásba habarodott volt ott minden a szex is.
Mondtam a srácnak, hogy vigyázz, mert gond lehet és bánhatod utána ha a nem kívánt terhesség jön.
Majd mondta, hogy miről beszélek, hisz belesem élvez meg semmi!
mondom,ember az előváladékban is lehetnek spermiumok.
Majd elmondott engem mindenféle sík hülyének és még ő akart kioktatni!
Mit adott isten a lány terhes is lett öszvissz kábé 15-volt aszem ha nem kicsivel fiatalabb.
Tán még lesem ballagtunk,s már terhesvolt 8-ban.
Nem tudom, hogy ti hányévesek vagytok,de ha már ennyire nem tudod máshol levezetni az energiád és nem bírsz a hormonjaidnak ellenálni ne sajnáljátok a pénzt tablettára.
Sétálj, sportolj,vagy foglald le magad ha nem csak a szexre akarsz öszpontosítani.
Tudom, hogy fiatalság, meg nehéz ellenálni,de meglehet tenni és olykor nem is baj ellenálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!