Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van valaki hasonló helyzetben?...

Van valaki hasonló helyzetben? Megosztaná velem?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, szűz minden téren. Katolikus neveltetésben részesültem, emellett szüleim folyamatosan nyomták a tanulás témát. Szóval nagyon kevés szabadidőm volt. Jelenleg egyetemen vagyok mellette dolgozom. Nemrég derült ki, hogy a gyerekkori szerelmem egy éve megházasodott és most született neki gyereke. Úgy érzem elszállt mellettem az élet, mert most döbbentem rá, hogy rengeteg lány - akikkel komolyan próbálkoztam - már kapcsolatban vannak és mennek az eljegyzések. Most már gyakorlatilag senki sincs, aki szóba jöhetne. Kérem olyanok írjanak akik ugyanilyen helyzetben vannak és találtak valami megoldást, mert a szerencsésebbek ezt már tuti nem értik meg.

2014. okt. 20. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor egyszerűen úgy keres v kit h házassági céllal.

Én ilyenből ismertem nem is egyet.

Pl akkori Biosz tanárnőm lánya 18 éves volt és mondta az anya ha már családot meg gyereket akar, keresztény és reméljük h talál valakit.

Másik ex b nöm-el azért szakítottunk annó végleg 4 éve mert én nem akartam elvenni feleségül.

Megismerkedtünk és 3 hónap múlva már cibált volna az oltár elé. Mindezt akkor 21 évesen.

Rossz körökben mozogsz.

Meny ilyen keresztény közösségi programokra na ott fogsz ilyen lányt találni az 100.

2014. okt. 20. 21:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Én sajnos egyetemig nem jutottam csak leérettségiztem. 22 éves pasi vagyok és még szűz. Kellemetlen számomra hogy már a nálam jóval fiatalabb korosztály nemi életet él még meg még szűz vagyok. De a témában tanulok és legjobb tudásom szerint teszek is ellene.

Jelenleg nincs baráti közösségem és nem jövök ki jól az emberekkel sőt sosem jöttem ki igazán. Így most bulizni sem járok de mikor még ritkán jártam nem tudtam becsajozni csak kavartam néhány csajjal.

De gondolom neked a lehetőségeid mások talán vannak egyetemi bulik, ha pedig nincsenek ott biztos van hozzád hasnoló helyzetben lévő hölgy. Ha meg netán az sincs akkor vannak emberek akikkel ismerkedve belekerülhetsz egy baráti közösségbe ahol tudsz csajozni.

Igazából nem baj ha egy lány a pasijánál fiatalabb kb. 17-18 éves könnyen akadna de valahol biztosan kordbeli is. Csak ki kell nyitni a szemed és pozitívan kell a dolgokhoz állni.

2014. okt. 20. 21:04
 13/14 WheneverYouWant ***** válasza:
Elfogytak a nők??? ez elég hihetetlen... Gyere költözz heves megyébe.. itt még vannak.
2014. okt. 21. 00:57
 14/14 anonim ***** válasza:

24 évesen még fiatal vagy. Hidd el, 30 alatt még bőven maradtak kedves, normális csajok.

37/F

2014. okt. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!