Van valaki hasonló helyzetben? Megosztaná velem?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, szűz minden téren. Katolikus neveltetésben részesültem, emellett szüleim folyamatosan nyomták a tanulás témát. Szóval nagyon kevés szabadidőm volt. Jelenleg egyetemen vagyok mellette dolgozom. Nemrég derült ki, hogy a gyerekkori szerelmem egy éve megházasodott és most született neki gyereke. Úgy érzem elszállt mellettem az élet, mert most döbbentem rá, hogy rengeteg lány - akikkel komolyan próbálkoztam - már kapcsolatban vannak és mennek az eljegyzések. Most már gyakorlatilag senki sincs, aki szóba jöhetne. Kérem olyanok írjanak akik ugyanilyen helyzetben vannak és találtak valami megoldást, mert a szerencsésebbek ezt már tuti nem értik meg.2014. okt. 20. 19:38
1/14 anonim válasza:
Nekem azon kívül, hogy nem erőltetik a tanulást, teljesen ugyanez a sztori.
2/14 anonim válasza:
Hat figy... Tarskeresok meg mindig vannak :/// probalkozz ott. Aztan vard a szerencset. Vagy ismerkedj bulikban... /L
3/14 anonim válasza:
2# gondolom nem útszéli kis ribizlikkel akar ismerkedni hnem értelmes normális nőkkel...
4/14 anonim válasza:
Igen ismerős helyzet, mikor körbenézek volt osztálytársaim adatlapján és szembesülök vele, hogy gyakorlatilag már mindenkinek van gyereke kicsit elgondolkozok én mit rontottam el. De biztos az én hibám, hogy nem akarok egy buliba piás, cigis rosszabb esetben drogos pasikkal ismerkedni. Az ember a hétköznapokban meg hiába várja a nagy őt, az már foglalt vagy elérhetetlen....
5/14 anonim válasza:
24 évesen eszált melletted az élet,na ez egy nagy baromság.14 évesen fiatal vagy,inkább most éld ki amit anno nem tudtál,ilyen fiatalon ne a hülyeségen járjon az eszed.
6/14 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok,de idősebb vagyok pár évvel,és ÉLVEZEM!A környezetemben rendre megy a 'namostmegmutatomhogyénisérekvalamithehe' aztán meg jön a 'hát eztkicsitjobbanátkellettvolnagondolnibrühühü-deszarazélet'Ilyenkor megnyugszok,hogy tul. képpen nem én vagyok a lúzer,hanem a "boldog" ismerőseim.
7/14 A kérdező kommentje:
Bulikban, már ilyen korban rég nem az értelmesek találhatók és korábban sem arról voltak híresek ezek a helyek. Különben is az összes lányról tudom, hogy szinte kivétel nélkül nem buliban találkoztak a vőlegényükkel. Ezért érdekelne, hogy tulajdonképpen, mi is az amiből kimaradtam, mert már egy ideje tanácstalan vagyok.
2014. okt. 20. 20:17
8/14 anonim válasza:
Amiből kimaradtál,az egy jó kapcsolat.Vagy egy rossz kapcsolat,nem mindenkinek végződik jól a kapcsolata,szerinted miért vannak önsajnáltató,nőgyűlölő idióták,és ez nő részről is.
9/14 anonim válasza:
"Ezért érdekelne, hogy tulajdonképpen, mi is az amiből kimaradtam"
Úgy hívják őket h AIDS, HPV, Szifilisz... Nem kívánt gyerek, másnaposság, szellemi leépülés.
Szívesen bemutatnálak pár embernek ha tehetném h lásd mire vitték a nagy party állatok.
10/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem jött át teljesen. Én nem partizni akartam meg össze-vissza kefélni, hanem komoly kapcsolatot, szerelmet, szeretet. Nekem ez a buli kultúra sose fog hiányozni, de az, hogy az eddig eltelt időben konkrétan semmi sem történt e téren az elkeserít. Közben minden nagy okos az előző generációkból papol, hogy hol vannak a lányok, mikor nősülsz, én meg már lassan két évtizede ezt szeretném, de úgy érzem csak messzebb kerülök a céltól minden egyes évvel.
2014. okt. 20. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!