Hogyan segíthetnék magamon?
Már régóta igyekszünk a párommal, de sajnos nem jön össze a szex. Egyszerűen nem fér be, még az ujja is annyira fáj, hogy bekönnyezem. Hiába lazítok, nagy levegő, még az alkohollal is próbálkoztam, nem megy. Olyan hölgy tanácsát várom, aki hasonló cipőben járt, és érdekelne, neki hogyan sikerül. Egyre nagyobb a nyomás, feszültség van belőle és telik az idő. Már nem vagyok kamasz...
Egyébként a nedvesedéssel nincs gond, orgazmusom rengeteg volt már a páromnak köszönhetően, de ha behatolásról van szó, csak szenvedés az egész. Kérem, csak komoly kommentelők írjanak, nekem ez nagy problémám, nem csámcsogást és lekezelést várok.
Vaginizmus, hát lehet.
Láttam a TLC-n már ilyet, ott is egy terápia keretében tudták ellazítani a hölgyet.
Lassan fokozatosan nyílt meg. Sok kényeztetés napokon át, majd vékony ujj és így tovább. Hosszú folyamat de megtörhető.
Ott lelki probléma volt az oka, miszerint a szex a sátán műve, tilos. (Tanították neki gyerekkorában, csak ez annyira megragadt benne, hogy tudta, hogy szabad, de nem tudott megnyílni).
Nem tudom neked vannak-e lelki vagy egyéb rossz élmények, bántalmak szex terén, ami nem enged feloldani, sajnos segíteni biztos nem tudok, de ha tényleg ennyire súlyos, akkor ebben az esetben már mindenképp szakemberhez fordulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!