Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan segíthetnék magamon?

Hogyan segíthetnék magamon?

Figyelt kérdés

Már régóta igyekszünk a párommal, de sajnos nem jön össze a szex. Egyszerűen nem fér be, még az ujja is annyira fáj, hogy bekönnyezem. Hiába lazítok, nagy levegő, még az alkohollal is próbálkoztam, nem megy. Olyan hölgy tanácsát várom, aki hasonló cipőben járt, és érdekelne, neki hogyan sikerül. Egyre nagyobb a nyomás, feszültség van belőle és telik az idő. Már nem vagyok kamasz...

Egyébként a nedvesedéssel nincs gond, orgazmusom rengeteg volt már a páromnak köszönhetően, de ha behatolásról van szó, csak szenvedés az egész. Kérem, csak komoly kommentelők írjanak, nekem ez nagy problémám, nem csámcsogást és lekezelést várok.

2014. okt. 19. 20:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ?
2014. okt. 19. 20:18
 2/14 A kérdező kommentje:
25.
2014. okt. 19. 20:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Próbálj sikositót vagy magadnak csináld és szokd egy kicsit
2014. okt. 19. 20:21
 4/14 anonim ***** válasza:

egy vaginizmusra tippelnék első körben.

Ez szakemberes téma sajnos. Egy szexuálpszcihológust kéne megkérdezni.

2014. okt. 19. 20:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Természetesen van síkosítónk, ha ez lenne a gond, már megoldódott volna. Vettem egy kis vibrátort, sokkal vékonyabb, mint egy pénisz, de egyszerűen olyan, mintha be lennék zárva. Utálom a témát is, de bárcsak ne kéne ezzel foglalkoznom és simán tág lennék...
2014. okt. 19. 20:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Vaginizmus? Még nem hallottam róla, utánanézek. Egyébként pszichológusokat már nézegettem, brutális áraik vannak. Nem 6-10 ezer egy óra, amire számítottam, hanem 20. Ezt biztos nem tudnám finanszírozni.
2014. okt. 19. 20:27
 7/14 anonim ***** válasza:
Bonyolultabb szexuális zavaroknál (ez erősen szorongásos eredetű) öngyógyítás igen ritkán lehetséges. A problémáddal megkeresheted emailben az egyiket, elmondod mi a gond, és ha megerősíti a vaginizmust szánd rá legalább egy beszélgetés erejéig.
2014. okt. 19. 20:30
 8/14 anonim ***** válasza:

"egyre nagyobb a nyomás, feszültség van belőle"

Lehet, hogy te úgy érzed, hogy ellazultál közben meg azon kattogsz, hogy ismét nem fog menni.

Azt javasolnám, hogy ne próbálkozzatok tervszerűen a szexszel. Ha épp elkap titeket a hév csak akkor és úgy nagyobb valószínűséggel tudsz teljesen ellazulni, átadni magad a helyzetnek és az érzéseknek és remélhetőleg az élvezeteknek is.

2014. okt. 19. 20:32
 9/14 anonim ***** válasza:

Első körben (elgondolkodtam) maszturbálás közben kéne magadba fogadnod az ujjadat ,vibrit. Ezzel érdemes kísérletezni.

Érdemes úgy próbálkozni, hogy az orgazmus előtt hatolsz be a nedves hüvelyedbe először csak az ujjaddal. Szóval a maszturbálás (talán!!!) segít. De ismétlem, öngyógyítás ritka esetben működik. Nem mondhatom, hogy ez biztos módszer.

2014. okt. 19. 20:35
 10/14 A kérdező kommentje:
Rendben, megrágom a tanácsokat és mindennek utánanézek. Köszönöm a válaszokat! Remélem azért még összeakadhatok egy hasonló tapasztalatokkal rendelkező hölggyel.
2014. okt. 19. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!