Lányok, mit szólnátok, ha egy pasi azt mondaná, hogy "randizhatunk, dumálhatunk, járhatunk, de feleségül csak akkor veszlek ha még szűz vagy"?
a képébe röhögnék, és otthagynám.
nekem olyan pasi nem kell, aki ilyen beszűkült. nyilván nem illenénk össze. meg az, hogy elvárja tőlem a szüzességet... és gondolom, ha mondjuk évekig járunk, szemérmesen szüzecskén, esküvőg, addig ő nem bírna férfiúi vágyaival, és minden irányból csalna, merthogy tőlem nem kapja meg, ami neki kell. ugyan, hagyj már...
bizonyos kor felett azt elvárni a másiktól, hogy szűz legyen, sőt, direkt számon kérni rajta, az nem korrekt. egyáltalán.
Szerintem hülyeség ehhez kötni (hiszen egy keresztény sem attól keresztény, hogy sosem esik bűnbe, felnőtt korában is megtérhetett valaki stb.). Ha az az igénye, hogy a házasságkötés előtt ne legyen szex, az rendben van, sőt nekem is ez az igényem. Tudom, hogy sokan úgy gondolják, hogy ki kell próbálni, meg zsákbamacska. De szerintem az, hogy valaki odafigyelő vagy nemtörődöm, bátor vagy tesze-tosza, szex nélkül is meg lehet állapítani, és valószínűleg az ágyban sem lesz másképp.
Az meg, hogy valaki már a párkapcsolat elején a házasságra gondol, szerintem rendben van. Viszont én olyannal, akihez biztosan nem akarok feleségül menni, nem is járnék, ugyanezért. De nem úgy kezdeném az együtt járást, hogy elsorolom az ilyen feltételeimet, szerintem az nem veszi jól ki magát.
Ugye viccel? Miért kell itt mindjárt komolyan gondolkozni! :D
"Találkozhatunk, dumálhatunk, akár még járhatunk is, de ne szexeljünk, hiszen akkor hogy fogsz feleségül venni?" :D
"Nyugi, nem is akarlak férjemnek, csak erre jártam, és beugrottam." :P
Ez a kérdés annyira poén, hogy eszembe nem jutna rá komolyan válaszolni.
Ha komoly a kérdés, akkor meg nincs válasz, ott kell hagyni! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!